Dühöngés ünnep előtt

2013. október 23. 16:09

Mária-szobrot akarnak a város fölé! Mert az ő agyukban csak olyan összetartozás van, amelyet ők kereszténynek neveznek, noha minden, csak nem az!

2013. október 23. 16:09
Mihancsik Zsófia
Galamus
„És »a magyar emberek« azért állnak megint a budapesti dugóban, mert a nemzet „nagyjainak” megint urizálhatnékjuk támadt? Ezért aztán az ünnep előtti csúcsforgalomban lezáratják maguknak azokat az utcákat, ahol közlekedni méltóztatnak?*** Mindezt azért, hogy a fél kormány rátelepedhessen egy nagymúltú épület ünnepi pillanatára? Hogy a kultúrapusztító miniszterelnök vastapsot kaphasson a saját jól kiválogatott közönségétől, amikor megnyit egy olyan intézményt, amelyhez a legkevesebb köze sincs? Nemcsak azért nincs, mert a kultúra már rég lehullott róla, ha valaha valamicske meg is tapadt rajta, hanem azért, mert az az elemi összefüggés sem képes megjárni az agyát, hogy szabadság és sokféleség nélkül kultúra sincs. Nélkülük csak állami »kultúra« van, ősmaradi horthysta, bigottan vallásos és népikultúra-mániás diktátumokból. Ez az ember emleget szellemet és lelket, aki mindent megtesz azért, hogy a szellem és a lélek szabadságát minden eszközzel elfojtsa? Hát hol élünk?


És mindezt megtetézik egy Mária-szoborral!**** Mária-szobrot akarnak a város fölé! Mert az ő agyukban csak olyan összetartozás van, amelyet ők kereszténynek neveznek, noha minden, csak nem az! Kirekesztő, másokat eltipró, a szolidaritást, a humanitást hírből sem ismerő, kíméletlen ideológia és napi gyakorlat az ő kereszténységük, minden, ami ellen ennek az asszonynak a fia harcolt! A saját hamis vallási szimbólumaikat erőltetik rá egy világi, 21. századi, egyelőre még európai nagyvárosra! Elképesztő!


Tisztelt polgártársaim! 
Menjenek el ma arra a Műegyetem-rakparti demonstrációra!És kényszerítsenek ki egy olyan ellenzéki együttműködést, amely nem csak egy napra szól, és amely képes lesz rá, hogy ennek a mélységesen kártékony, országrontó társaságnak a kezéből kivegye a hatalmat! Mert folyamatosan és arcátlanul visszaél vele, mert csak arra használja, hogy a saját hűbérbirtokává változtasson, anyagilag és szellemileg egyaránt leigázzon egy egész országot. Ne engedjék!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
javellino
2013. október 24. 11:01
Ábrándozz csak jó nagy kemény, természetesen metélt faszokról. A mindenféle felületen való publikálásokat meg hagyd meg másoknak. Árad belőled a galamuszi dohszag. Gondolom régen pókhálózták ki az odvas muffodat......
mustármag
2013. október 24. 08:24
Ennek a csajnak az jó, ha lefejezik a szobrot, kilövetik a szemeket?
Royce
2013. október 24. 08:03
Azért bazmeg, te genetikai hulladék siksze, mert ez nem zsófia, hanem Mária országa! Raus!:D
1120
2013. október 24. 01:40
"Kirekesztő, másokat eltipró, a szolidaritást, a humanitást hírből sem ismerő, kíméletlen ideológia és napi gyakorlat az ő kereszténységük, minden, ami ellen ennek az asszonynak a fia harcolt!" Ennek az asszonynak a Fiánál kirekesztőbbet el se lehet képzelni! "Aki hisz és megkeresztelkedik, üdvözül, aki pedig nem hisz, elkárhozik." (Márk, 16,16) Nesze...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!