A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Felhívtam Arató Andrást és szenvedélyesen kritizáltam a Klubrádió döntését

2013. október 27. 17:46

Szóval jól elrontotta ezt a Klubrádió, pontosabban tulajdonosa. És ennél csak durvábbat tudnék mondani. De ezzel együtt is azt mondom a hallgatóknak, hogy sokáig ne őrizzék egyébként jogos felháborodásukat.

2013. október 27. 17:46
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Amikor csütörtök késő este meghallottam, hogy a Klubrádió tulajdonosának utasítására kirúgták Kuncze Gábort, felhívtam Arató Andrást és szenvedélyesen kritizáltam döntését. Andrással jó viszonyban vagyunk, nem barátok, de mondjuk úgy, közeli és egymást respektáló ismerősök. És ha már ilyen a viszonyunk, akkor - gondoltam - nem a háta mögött dohogok, hanem a szemébe (fülébe?) mondom lesújtó véleményem.

Nem értem a Klubrádiót. Az a baja Kunczéval, hogy politizál. De hát a Klubrádió is ezt teszi. Szabadelvű, baloldali demokratikus hang a silány kormánypropaganda tengerében. És nagyon becsülöm ezért. Nem az a baj, ha egy műsorvezető politizál, hanem az, ha ezt eltitkolja és így becsapja a hallgatót. Kunczéről viszont mindeni tudja, hogy mit csinál(t), tudja, hogy egy szabadelvű egyesületet vezet.

Az lenne a baj, hogy politikai beszédet mondott? Bár sokkal több bennünket támogató művész, újságíró, üzletember vállalná a nyilvánosságot! Akkor előrébb járnánk.

Szóval jól elrontotta ezt a Klubrádió, pontosabban tulajdonosa. És ennél csak durvábbat tudnék mondani. De ezzel együtt is azt mondom a hallgatóknak, hogy sokáig ne őrizzék egyébként jogos felháborodásukat. Ne büntessék végletesen és véglegesen a rádiót. Mert szükség van rá. Akkor is ha messze nem tökéletes.

Ez jutott nekünk, ez is a miénk. És nélküle gyengébbek lennénk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
feketemacska
2013. december 15. 22:33
Sajnos el kell ismernie az ellenzéknek,hogy a meccsen 8 öngólt rúgtak maguknak,ha jól összeszámoljuk az utóbbi idők baklövéseit. Ja, a Maradona is megejtett egy lesgólt. Szépen összejött a politikai hadszíntéren a holland magyar eredmény. Mert bábeli a nyelvzavar,és a gondolatok nem erősítik egymást. Még egy beteg kutyát sem lehetne rájuk bízni,nemhogy egy országot. Talán,ha elzarándokolnának Mekkába,és fele vagyonkájukkal örökbe fogadnának egy szegény települést,megbocsátást nyernének, emlékszünk még micsoda harcok dúltak a Klubrádióért még Amerikában is?Az mi volt??,
balbako_
2013. november 18. 20:07
Még ezzel sem lenne gond, ha nem önkényuralomról,a véleményszabadság hiányáról böfögnének egész nap. Íme a baloldal "véleményszabadsága"!
Google
2013. november 05. 19:25
Kézivezérlésben mindig jó volt. Ugyanígy uszította( ö azt mondaná, hogy utasította) a rendőrséget is a fideszesekre. De csak rájuk. Emlék tömegbelövetés, csak nektek, csak most, nesztek! Köszönjük, és nem felejtjük el soha, hidd el!
qccqccqcc
2013. november 01. 10:14
A kedves mamát hívd fel, hogy mennyivel fizet a Fidesznek köszönhetően kevesebbet a gázért, ezért mennyivel kevesebbszer szédül el a stokin ülve, ahogy nézi a gázóra pörgését.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról