A bajai videó kapcsán

2013. október 21. 18:42

Pártomért tudok garanciát vállalni, azt meg tudom védeni. A támogatók, az aktivisták, a tagok tévelygése ellen nincs orvosság. Legfeljebb utolólag: távozniuk kell. Sajnálom...

2013. október 21. 18:42
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Pártomért tudok garanciát vállalni, azt meg tudom védeni. A támogatók, az aktivisták, a tagok tévelygése ellen nincs orvosság. Legfeljebb utolólag: távozniuk kell. Sajnálom...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2013. október 22. 08:08
Ez az egész szavazatvásárlás túl van misztifikálva. A fülkében mindenki azt húz be, akit akar.mozgostásnak jó. Akinek van rá embere helyben is. Baján az egy szem dinkás kiesett.a szoci filmgyár meg kapott egy pofont. Nehezebb lesz mindenféle videókkal felülírni a választási eredményeket. Újabb technikák után kell nézniük..
tóth mária
2013. október 22. 05:27
Jól alszol Feri? Attila öngyilkos lett, s ez a te lelkeden szárad! Menj a pokolba!!!
kitiltott
2013. október 22. 01:01
hazudsz feri..igaz Te csak ehhez értesz reggel éjjel meg este
Messire
2013. október 22. 00:42
Hová rohantok átkozott gonosz fiak? Mi készt ezekre? büntetlen Fog hát az undok visszaélés bennetek Tenyészni, gyáva fajzatok? Az ezredes veszély alatt nyögő hazát, Midőn serényen ébredez, Imez fajúltak átkosan kelő hada Alázza, dúlja, dönti meg. Attila nyelve (melynek intő hangira Remegve tért ki a világ Előled, ó nagy hős!) íme dicső, talál Korunkban ennyi megvetőt. Az, ami lételünknek őre, s nemzetünk Fő kincse szenved ily csapást! Nagy átok ez fölötted, ó hazánk! öled Sok álnokot nevel ma is, Ki dúlva dúl, s javidban ellened veszélyt Szerez, s egedre gyászt lehel. Mért kelle hajdan meghasonlanod, magyar, Hogy e nyomokra térj utóbb, Holott ma ébredő napunkat fellegek Űzik kietlen éj alá?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!