Tisztelt Barátaink, Nemzetépítők és Nemzetőrzők!

2013. október 24. 11:11

A CÖF-CÖKA köszönetnyilvánítása a Békemenet részvevőinek.

2013. október 24. 11:11
Csizmadia László
Magyar Hírlap

Megható, szívszorongató és lélekemelő volt, ahogyan sok százezren együtt emlékeztünk 1956 szabadságharcos hőseire és mártírjaira.

A résztvevők állhatatos és csendes tömege ismét bizonyította, hogy a 2010-ben megkezdett, az emberek munkáját megbecsülő és a minden spekulációt visszautasító úton kíván haladni.

Az élő nemzeti konzultáción kinyilvánítottuk, hogy szavazatainkkal mi, a Kárpát-medence magyarjainak többsége 2014 tavaszán végre beteljesítjük az 56-os fiatalok álmait.

Eljön az igaz rendszerváltás. Szavazatainkon múlik majd, hogy az ország-rontók és velük együtt a békétlenség szítói köddé váljanak.

A BÉKEMENET résztvevőinek és minden velünk érző magyar polgárnak szeretettel köszönjük a méltóságteljes ünneplést és nyitott kapukkal várjuk soraink közé a békesség híveit.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
=nessuno=
2013. október 24. 23:19
Dehogy 56-ról szólt ez az egész. Megcsúfolása a forradalomnak. Hűségesküt tettek a Főnök előtt szervezett keretek közt. Nő a para, kellenek a harci dobok.:)))
peninsulavaldes
2013. október 24. 15:54
ezt a szöveget...
rajgy
2013. október 24. 15:23
Érdemes a számháborút az Euronews-on megnézni. Az angol, francia, spanyol verzio 200.000-et látott a Hősök Terén, és 25.000 ellennében. A magyar száz-ezrekkel indított, de tovább nem részletezte. A német már csak tíz-ezrekkel indított és Orbánt már "csak" 100.000-en látták. http://de.euronews.com/2013/10/23/massendemonstrationen-am-nationalfeiertag/
IgazságosIzomViktor.
2013. október 24. 15:02
Bámulatos hogy Csizmadia úr is mennyire nem ebben az országban él.Valamiféle rózsaszínű mennyországban lakik ő is szerintem.Semmiféle rendszerváltás nem volt itt és nem is lesz.Amit rendszerváltásnak érzékel az egyszerűen az,hogy Orbán 2/3 ot kapott és ma már azt csinál,amit akar.Kontroll nélkül!És kontroll nélkül csakis torz rendszer jöhet létre,mert egy idő után a hatalomban kontroll nélkül uralkodók elveszítik a valóságérzetüket,és azt gondolják,hogy bármit csinálnak az az egyedüli jó,és mindenki más vagy hülye,vagy hazaáruló,vagy téved aki másképp gondolja.Ez a dolog gyönyörűen megmutatkozik Magyarországon is,ahogy az a nagykönyvben meg van írva.Valódi demokráciára,kiegyensúlyozott politikai életre van szükség itt.Nem pedig totális hatalomra,és az azt éltető béekemetnek nevezett förmedvényekre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!