Amnézia

2013. október 04. 07:44

Hogyan beszélhet felelős magyar politikus az ifjúság fizikai állapotának javításában kulcsfontosságú sportlétesítmények fejlesztéséről úgy, mint az ablakon kidobott pénzről?!

2013. október 04. 07:44
Ch. Gáll András
MNO

„Amikor egy spanyolul és angolul folyékonyan beszélő, életrajza szerint Valladolidban, Bécsben és Groningenben – tehát csupa-csupa olyan országban, ahol a futball szinte vallás – egyetemet látogató, viszonylag fiatal és messziről nézve intelligens, tanult ember süllyed le a szociális demagógia olyan mélységeibe, ahol most Mesterházy Attila búvárkodik, akkor csak nézek ki a fejemből, és bámulok a semmibe, hevesen kérdezgetvén önmagamtól: van ilyen?

Ha most eltekintünk attól az apróságtól, hogy az MSZP elnöke még a Gyurcsány Ferenc vezette Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium politikai államtitkáraként egy 2004. június 21-én elmondott parlamenti beszédében úgy nyilvánult meg, hogy »fontos kérdés […] annak a bizonyos stadionrekonstrukciós programnak a befejezése és további stadionkorszerűsítési program elindítása, hiszen Magyarországon jelenleg nincs, és a stadionrekonstrukciós program lezárásával sem lesz UEFA-licences stadion. Elképzeléseink szerint nagyon fontos, hogy 3-4-5 ilyen stadionnal rendelkezzen Magyarország, ezzel ki tudjuk szolgálni a futball számára fontos létesítményeket«, nos, ha még ettől a csekélységtől eltekintünk is, hogyan beszélhet felelős magyar politikus az ifjúság lesújtó fizikai állapotának javításában kulcsfontosságú szerepet betöltő sportlétesítmények fejlesztéséről úgy, mint az ablakon kidobott pénzről?!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemzeti Mutyikos
2013. október 04. 12:45
meg az jo hogy 1-2 idiota berfideszesen kivul mindenki TUDJA, hogy orban kib* stadionjaiba egyetlen gyereket sem fognak a gyepre engedni. es ehhez nem kell 100milliardos stadion. nalunk "falun" a szaros nb3-as csapat lepukkant focipalyaja kapui is le van lancolva, hogy meg veletlenul se taposhassa gyerek azt a ocska gyepet.
puszika
2013. október 04. 11:54
András! Itt, szóba nem kerül az ifjúság fizikai állapota,mert annak javítása pozitív üzenet. A ballibák csak azt látják,ez az ügy gyülöletkeltésre alakalmas.Ez a RW stratégia része.Csak mondják, mondják annélkül , hogy végig gondolnák.De ha gyerekeiknek,a mindennapos testnevelés nem ideális körülmények között esik meg,hú, hát akkor meg az a baj. A következetesség leltárhiány náluk!!!
Bazooka454
2013. október 04. 11:36
Kedves Szerző Hogyan lehetséges, hogy miközben a kormány bevezette heti 4 szeri testnevelési órát, addig megszüntette az óvodák, iskolák uszoda és atlétika és egyéb sport foglalkozását.Sport szakosztályokat kosárlabda , röplabda, szüntet meg. Olyan abszurd kikötéssel megspékelve, hogyha egy csoport ki is fizeti a foglalkozását, akkor is a teljes csoportnak mindig jelen kell lennie. Nem lehet senki sem beteg, nem hiányozhat, mert különben az egész csoport , akár 1 hiányzó miatt is, az intézményből nem engedhető el.
geraz51
2013. október 04. 11:35
Nem kell törődni az össze-vissza beszélő Meseházyval.Még volt pofája jelentkezni az EB megrendezésére.Akkor miből építettek volna IMF hitelből.Nevetséges egy bagázs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!