Békemenet veletek!

2013. október 28. 15:40

Magyarországon merőben ismeretlen politikai kultúra született.

2013. október 28. 15:40
Buják Attila
Amerikai Népszava

És a közönség? Nos, az valóban békés. A kis- és kertvárosi Magyarország derék felső középosztályát látjuk, azt a törzsközönséget, amely valóra váltja az orbáni magyar álmot, a »vidék Magyarországának« eurofób, mérsékelten rasszista, vergődő társadalmát, lecsúszás és felemelkedés határán. A megváltást Orbántól várják. Minden létező (salazarista, francoista, putyinista, chavezista, peronista) diktatúraforma ideális gyűjtőhelye ez. Nem véletlen, hogy a külhoni idol ma is Berlusconi és/vagy Mussolini. Ők tényleg a sírig kísérni fogják Orbánt.

Magyarországon merőben ismeretlen politikai kultúra született. A senkik eldorádója, a BKV ellenőrök rémuralma, a biztonsági őrök férfias állama, akiknek elektronikus sokkolóját kegyesen áldja meg a jóságos katolikus egyház. A formáció neve: »magyar kereszténydemokrácia«.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 185 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tatulus
2013. október 29. 13:33
Quet: Ecsém, te összetéveszted a jogos felháborodást az epeömléssel – azzal csak a ballibes söpredék rendelkezik, egy egy Békemenet elvonulása után. Ellenzékben – a 8 év alatt? Ugyan mondjad már hogyan is gyűlölködött a jobbközép oldal? És ne keverj össze bennünket (ez már csak ballibes szokás) a szélsőjobbal! Te idióta, ha akarnátok, se tudnátok ekkora békés menetet összehozni,mint a miénk – minden alkalommal összepisiltétek magatokat, hogy meglegyen legalább 50.000 ember - az összes féleszű, lumpen, ivócimboráitokat, idiótákat és a másság jeles féleszű képviselőit mozgósítva, az összes talpnyalóitokkal együtt, meg az ökör támogatóitok bevonásával - így nagy nehezen sikerült egy csürhe bandát összehozni! Ahogyan minden összeröffenéseteken viselkedtek, az csak egy csürhe, idióta bandára jellemző! Hogyan merészeled a Békemenetek méltóságát a saját csürhéd üvöltözésével összehasonlítani? A lövésről szólva – a ti „demokratikus” kormányotok már megtette – egyelőre gumilövedékekkel – de tőletek várhatjuk az éleset is! Elég a magadfajták beírásait, hozzászólásait megnézni! Ez is jellemző rátok, ballibes bandára – ráhazudni a másik félre a saját aljasságaitokat! A ballibes fanatikus ökrök, mint te is – simán „demokratikusan” lelődöznétek bennünket, mert, hogy mi „fasiszta, náci, stb.” Orbán-bérencek vagyunk – ahogyan ti ezt folyamatosan mantrázzátok! Ti, semmi mások nem vagytok,mint kizárólagosságra törekvő, hatalommániás liberálnácik! A Jóisten mentse meg tőletek Magyarországot!
Agnieszka
2013. október 29. 09:03
Ennyi szerencsétlent! A BKV ellenőr nem középosztály, de az ő munkájára is szükség van. A kertvárosi Magyarországon sem csak a felső középosztály lakik, sőt. A felső középosztály Magyarországon egy igen vékony réteg. Viszont van Professzorok Batthyány köre. Nagyjából tudjuk, h. a neves művészek közül ki "békemenetes". Abban nagyon sokan egyet értenek, h. Buják Attila kedvenceit soha többé vissza! Ennek ellenére megjelentek az utóbbi 23 év sötét alakjai, Boros, Kuncze, Fodor, Ungár és a teljes kifosztottságból, eladósításból ők kívánnak kivezetni a boldog jövőbe, csak tudnám, miből, mert ingyen semmi sincs. Boros idejében adtak el sok mindent, ami most hiányzik,a Kuncze irányította BM-ből kikerült olyan tájékoztatás ausztrál hivatalos szerv részére, h. a foglyok bántalmazása tiltva volt a kommunista "igazságszolgáltatásban", elterjedt a vidéki roma terror elnéző kezelése, mint "megélhetési bűnözés", s lehet vitázni, h. a magyarok közt is van tolvaj, de mindennél világosabban mutatja az elmérgesedett helyzetet a börtönök lakóinak összetétele. A mai szegénységet, lemaradást a 3 év Fidesz kormányzás nyakába varrni gyalázatos hazugság.
Ultima Ratio
2013. október 29. 08:49
Bár igaza lenne ezeknek.
Messire
2013. október 29. 00:24
http://pornolize.blog.hu/2011/03/26/demszky_par_tizezerert_perli_a_nyugdijbiztositot
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!