Látogatás a lakásunkban

2013. október 19. 09:33

Szóval Giliánéknál az a szokás, hogy a vendégek fogadják a házigazdát, majd a házigazda elköszön tőlük, és távozik. Miért van szükség erre a színjátékra?

2013. október 19. 09:33
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

„S még egy fontos – talán a legfontosabb – kérdés: miért tesz úgy Gilián Róbert a felvételen, mintha ő érkezne valahová, egy társasághoz, akik őrá várnak? Mert a felvétel szerint ez történik. Gilián érkezik, belép egy szobába, lekezel mindenkivel, majd leül, és nekifog megvesztegetni. A felvétel végén pedig azt mondja, »nem is akarok tovább zavarni«, és elköszön, elmegy. Igen ám, de Gilián  Facebook-oldaláról kiderül, hogy a felvétel Gilián saját lakásában készült! Még a kislánya is rajta van! Szóval Giliánéknál az a szokás, hogy a vendégek fogadják a házigazdát, majd a házigazda elköszön tőlük, és távozik. Miért van szükség erre a színjátékra?

(...)

Ha igaz, amit sejteni vélünk, akkor viszont a rendszerváltás óta a legnagyobb, legocsmányabb gazemberséggel és csalással állunk szemben. Ez pedig innentől kezdve világbotrány. S akik ebben benne vannak, azokat börtönbe kell vinni, de azonnal. Legyenek bár ellenzéki politikusok, aktivisták, vagy éppen rohadék újságírók, akik csak alkalmazzák és »kipróbálják a technikákat«.

És ha úgy van, ahogy sejtjük, akkor nem úszhatja meg sem a HVG, sem az Index, sem a többi szemét orgánum. És a végére csak egy kérdés marad: tényleg nem szégyellitek magatokat, gazemberek?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 245 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ProfWilliam
2013. október 20. 21:08
" Szóval Giliánéknál az a szokás, hogy a vendégek fogadják a házigazdát, majd a házigazda elköszön tőlük, és távozik." Ugyan már! Egyszerűen csak ilyen udvarias emberek élnek ott. :) Manapság ez nagyon ritkta. :)
Sulammit
2013. október 20. 17:09
Nem, Zsolt, nem szégyellik magukat. És nem is fogják. Majd kitalálnak egy újabb hazugságot. Az ilyeneknek nincs szégyenérzetük, bűntudatuk. Ez azokat az időket idézi fel amiben Boldog Sándor István "vesztette" az életét. Igazi koncepciós előadás.
DezInf
2013. október 20. 14:01
Ejnye zsóti! Szaros a szádszéle:)))))) Nem zavar téged, hogyy ilyenekre kényszeríti a gazda az ötös párttagkönyv bírtokosát? Ez a talpnyalók sorsa, azt sem határozhatod meg, hogy kinek a seggét nyalod. MEGMONDJÁK NEKED !!!!!! cöf cöf röff röff ....... sétájjá wazze :)))
romanov
2013. október 20. 12:31
Engem nem érdekel, hogy valódi e vagy hamisítvány a felvétel, mert nem befolyásol abban, hogy NEM fogok elmenni jövőre sem szavazni és abban a hitemben sem rendít meg az esetleges lelepleződés, hogy a Fidesz szavazatokat vásárol. Ahogy az MSZP és a Jobbik és még lehetne sorolni. De... Bayernél undorítóbb újságíró nem is tudom, hogy van e Magyarországon. Eltűnésének a közéletből legalább annyira örülnék (örülnék...? Inkább csak nyugodtabb lennék, hogy a TV-t bekapcsolva vagy a netre felmenve nem találkozok velük) mint Gyurcsány Ferenc vagy Kövér László eltűnésének. Komolyan, Bayer nem tud úgy cikket írni, hogy valakire nem írja, hogy "szemét" , "suttyó" "sült bunkó" "proli" vagy a jókívánságok, hogy verjék el valakinek a pofáját...stb.? És ez az ember nevez valakit prolinak? Amikor a műsorában mint egy zsírdisznó (süt róla, hogy a világon semmi dolga nincs, csak mások pocskondiázása), elterülve arról kesereg, hogy a gyermeke devizahitelét neki kell kifizetnie és a "mocskos bankok" ezért még kamatot is kérnek, ez prolizik? Gyűlölöm ezt a szót ,de ő hétről-hétre, napról-napra kiválóan prezentálja a primitív, csak magára gondoló proli mintapéldáját. Ő legszívesebben mindenkit felpofozna (miközben békemenetet szervez), de ahhoz nincs bátorsága (lehetne írni, hogy ő olyan, mint azok a lények akik a lapos kő alól másznak ki...) hogy akármelyik áldozata elé álljon és felpofozza. Szeretné ha más intézné helyette. Egyszer jó lenne, ha tényleg felpofoznák az egyik kiszemeltjét és uszításért elő lehetne venni. Mert Bayer semmi mást nem csinál (akárcsak a pártja) hosszú évek óta, csak uszít. Egyetlen egy pozitív dolgot nem tudnék a számlájára írni, ami ellensúlyozná azt a kártékony tevékenységet, amivel egymásnak ugrasztja az embereket. Mert amikor siránkozik az echotv-ben, hogy nálunk miért ilyen a politika, jusson eszébe, hogy évtizedek óta ő is része ennek és szerepe van benne. De az ilyen primitív "sült bunkók" nem szoktak ezen elgondolkodni, csak mennek előre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!