Ne lomizzá’, hallod?

2013. október 01. 13:22

Se hajléktalanok, se kéregetők, se zsibárusok, se lomisok. Ők a Jobban Teljesítő Magyarországon amúgy sem léteznek.

2013. október 01. 13:22
Balavány György
Balavány György
hvg.hu

Erőt kell mutatni azokkal szemben, akik kiszedegetnék a kommunálisból, ami hasznos nekik, sőt van pofájuk eladni és pénzt keresni belőle, nulla adózással persze; azokkal szemben, akik városképileg majdnem olyan randák, mint egy halom fogyatékos!

Ja, hogy mi lesz azokkal, akik ebből éltek? Menjenek lopni, olyanok azok úgy is. De ne mutatkozzanak az utcán, se a hajléktalanok, se a kéregetők,se a zsibárusok, se a lomisok. Ők a Jobban Teljesítő  Magyarországon amúgy sem léteznek, q.e.d.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuzmics
2013. október 01. 20:44
No jó, kapsz egy lájkot, Gyuri!
neeskens
2013. október 01. 16:09
Én elfogadom tiszta szívből, hogy mindenkinek vannak jogai, a hajléktalanoknak is, a jogvédőknek is. De azért amikor emberszart takarítok öklendezve a lépcsőházban, mert hajléktalan barátaink odacsinálnak az ajtóm elé, amikor harmadszor megyek vissza a, hogy elzavarjam az udvarban csellengő lomizókat, mert a 85 éves néni fél, amikor nem tudok leülni egy padra, mert mindegyiken fekszik valaki, amikor a pályaudvarok környékén, az alujárókban, a felüljárók alatt a száraz nyári hónapokban eső híján olyan dögletes a bűz, hogy nem tudok levegőt venni, amikor a szelektív hulladékgyűjtő minden nap fel van borítva és csupa üvegszilánk a járda a park mellett, ahol gyerekek játszanak. Akkor azt gondolom, hogy egy icipici-hangyafasznyi jogom talán nekem is van, ahhoz, hogy ezt ne kelljen nap mint nap eltűrnöm. Tudom, hogy nem megoldás a kriminalizálása, de akkor ezek a kedves emberek próbálják meg megmondani, mi az, vagy álljanak a mozgalom élére és vigyenek haza egy-kettőt.
IgazságosIzomViktor.
2013. október 01. 16:07
"Ja, hogy mi lesz azokkal, akik ebből éltek? Menjenek lopni, olyanok azok úgy is" ----szerinted hol érdekli ezt a kormányt a szegények sorsa?Rend lesz oszt jónapot!Meg rezsicsökkentés.
kjkj945
2013. október 01. 15:57
""Egy 2010-es adat szerint Magyarországon 30 ezer hajléktalan élt, ebből 8-10 ezer Budapesten. Győrben, egy szintén 2010-es adat szerint 200-250 fő körül mozog a számuk."" http://www.vg.hu/kozelet/tarsadalom/mar-most-90-szazalekos-telitettseggel-dolgoznak-a-hajlektalanszallok-411703 ""Míg Budapesten a tavalyi évben 876 ember élt közterületen, addig ez a szám 2013-ra 1057-re nőtt."" ""A tavalyi 1463 hajléktalan száma egy évvel később már 2030-at mutat. Fontos tudni, hogy azok, akik kényszerhelyzetbe kerültek és nem kívánnak vagy nem mernek lépni, a szállásokon különböző szociális szolgáltatásokat vehetnek igénybe. Az ott dolgozó szociális munkások mentálhigiéniai segítséget, tanácsadást tartanak, és munkahelykeresésben is segítenek azoknak, akiknek erre szükségük van. A hideg idő beköszöntével a frekventált szállók úgynevezett kiegészítő helyeket nyitnak, ahová további hajléktalanokat várnak.""
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!