Arcon vágtak a trafikplakátok

2013. szeptember 20. 19:55

Az ARC ismételten bebizonyította, hogy az embereknek igenis van véleménye, és szeretnek hangot is adni ennek a véleménynek.

2013. szeptember 20. 19:55
Vida Melinda
Média 2.0

„Minden évben van egy téma, ami uralkodik az ARC-on, a 13. kiállításon egy dolog mellett nem lehetett szó nélkül elmenni: egyszerűen arcon csaptak bennünket a trafikplakátok. Lehetett számítani arra, hogy pár kreatív művészt megihletnek majd a közbeszédben forgó témák, így a rezsicsökkentés, devizahitelek ügye, stadionépítés, és persze a trafikok megnyitása; hiszen a művészetre nagymértékben hat az aktuális helyzet, legyen szó politikáról vagy társadalmi helyzetről, de hogy a dohányboltok ekkora teret hódítanak maguknak az ARCon kiállított művek között, arra úgy gondolom azért nem sokan számítottak. (…)

Voltak olyan plakátok is, melyek igyekeztek egyszerre véleményezni a történteket. Láthatóan közös a kiállítók véleménye a témában, és már nem csak a nehéz anyagi helyzet, a válság, a társadalmi problémák ad ihletet az alkotáshoz, hanem a Nemzeti Dohányboltok és a felcsúti stadion is.

Az ARC ismételten bebizonyította, hogy az embereknek igenis van véleménye, és szeretnek hangot is adni ennek a véleménynek. Bár nem trafikos plakát nyerte az idei kiállítást, a művészet sokat nyert ezekkel az alkotásokkal. Hiszen ha nincsenek trafikok, ezek a plakátok sem születnek meg.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balint60
2014. január 12. 21:14
Ezen a hétvégén még látható az ARC: mindenkinek, Fidesz hívőknek pedig különösen ajánlom (már akinek van egy csipetnyi humorérzéke).
balint60
2014. január 12. 21:13
Ezen a hétvégén még látható az ARC: mindenkinek, Fidesz hívőknek pedig különösen ajánlom (már akinek van egy csipetnyi humorérzéke).
atila68
2013. november 15. 12:17
Ez a "Fidesz hívő" olyan mint a sötétben bujkáló ellenforradalmár, mindig csak beszélnek róla jellemzően baloldali (baloldali? inkább ellenzéki) politikai kötödésű emberek, orgánumok, médiumok, de én még az életben eggyel nem találkoztam. Szimpatizánsokat, elkötelezett szavazókat ismerek ugyan, de azok olyan messze állnak attól amire azt lehet mondani "hívő" mint Makó Jeruzsálemtől.
atila68
2013. november 01. 01:23
Az ARC annyit bizonyít, hogy mindig is lesz egy zajos minoritás amelyik megerősít benne, hogy fényévekre vagyunk a diktatúrától.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!