Új korszakok

2013. szeptember 11. 08:25

Az új korszak új szelét megérezte Bajnai Gordon, aki a Facebookon megkontrázta Orbánék esküvő-bulvároffenzíváját egy kilencvenéves nagymama-születésnappal.

2013. szeptember 11. 08:25
Uj Péter
NOL

„Az új korszak a minden korábbinál nagyobb szavak világa, de csak méretében újszerű, mert a mi világunk már csak szavakból áll egy ideje, abból épül-szépül.

Az új korszakok legújabbika kampánykorszak elsősorban, nem mintha nem lett volna kampánykorszak az összes előző, még szerencse, hogy a köztársasági elnök fölszólított, hogy akkor csak csendben, halkan tessék, a közérdek figyelembevételével. Okos, fontos megszólalás volt. Olyan nagy szükség volt rá, mint egyszeri házelnöknek a rendeleti kormányzásra meg a nagyobb mozgástérre.

Az új korszak új szelét megérezte (ha már fújni nem fújja) Bajnai Gordon, a szociális temetés ellensége is, aki eddigi legváratlanabb húzásával a Facebookon megkontrázta Orbánék esküvő-bulvároffenzíváját egy kilencvenéves nagymama-születésnappal. Látszik még bőven fejlődési lehetőség, és nem lehetünk nagyon messze Szanyi Tibor másod-unokatestvérének névnapjától, Szájer József unokahúgának a nővérének az anyósának az ezüstlakodalmától, néhány keresztelő, aztán a kuyta-örökbefogadások, állatsimogatók, Mesterházy Attila megöleli a rozmárt, Semjén Zsolt őzgi…, ja, az nem. Arra vagyok még kíváncsi, ki teszi föl magáról az első twerkelő videót. Török Zsoltra tippelek. (Gyurcsányt nem ér.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bigyomail
2013. szeptember 11. 11:39
Valahogy hiányolom a "szálljanak le Orbán lányáról" jellegű felhorkanások Bajnais verzióit. Vagy őróla nem kell? Tényleg, miért nem kérik sokan Számon Új Péteren az elfogultságot most is, mint a minapi esküvős cikk kapcsán?
ballada
2013. szeptember 11. 10:47
Lehiggad a Jobbik? Higgadtságra és visszafogottabb retorikára szólította fel Vona Gábor, a Jobbik elnöke a párt országgyűlési képviselőit a frakció múlt heti, parlamenti évadnyitó frakcióülésén . Jobbikosok 3 éve gyalázzák Orbánt karöltve az mszpvel(duró dóra lampert móni összefogva támadta a kormányt)Nem hiszem hogy vona gábor evvel taktikával fideszes szavazókat tud át csábítani .A jobbik lmp nem lesz kormánypárt sose.
kjkj945
2013. szeptember 11. 10:27
""""" Új korszakba léptünk, világos, bár én kibírnám, ha egyszer két hónapig nem kéne új korszakba lépni, mindegy, egyéni sirám, óhaj, panasz, ellenvetés, a lényeg, hogy új korszakba vagyunk lépve, szügyig. Új korszakba, kedves barátaim, részben a növekedési fordulatéba (abból is volt már legalább három-négy év alatt, aztán nem vagyunk beljebb tőle, illetve beljebb még esetleg, de följebb semmiképpen), no meg a béremelésekébe, amely béremelések végre belső erőből, tisztességből, becsületből, függetlenségből táplálkoznak, és nem hitelből. Az nem mindig világos, hogy hogyan tud, mondjuk, harmincszázalékos béremelés hitel nélkül táplálkozni a nullaszázalékos növekedésből, de ezen se akadjunk föl, amikor, mondom, új korszakba értünk. A korszakváltások új korszaka köszöntött befele. """ nolup csak azt mond meg mi az a ""korszak""?? kéthónapos korszak????? """"""""""" A történelmi korszakok megalkotásának célja, hogy egységekre bontsa a történelmi időfolyamot és elnevezést adjon az egységeknek. A történelem azonban valójában folyamatos, tehát minden felosztás önkényes. Eltérő nemzetek és kultúrák különböző módon osztják fel a korokat. A dinamikusan átalakuló koroknak többnyire van megnevezhető átalakulási évük, ugyanakkor sokszor nem szükségszerű a változások időbeli lefolyása szerint felosztani a történelmet. A korok elnevezései mindig újra előkerülnek és újra meghatározódnak """""""""""""""
tevevanegypupu
2013. szeptember 11. 10:18
Legfeljebb csak azzal tudta volna kontrazni, ha a nagymama is felmaszik egy szenaboglya tetejere egy libaval a hona alatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!