Öngólok

2013. szeptember 09. 18:10

Ezen a napon minden tisztességes magyarnak sült a képén a bőr, látva, miként dúlják fel a román főváros központját.

2013. szeptember 09. 18:10
Rostás Szabolcs
Krónika

„Sokkal több szót érdemel ellenben a magyarországi szurkolótábor botrányos bukaresti viselkedése. A pénteki fekete napként vonul be a magyar futballtörténelembe, de elsősorban nem Dzsudzsák Balázsék súlyos veresége, hanem az anyaországi drukkerhad randalírozása miatt.

Ezen a napon minden tisztességes magyarnak sült a képén a bőr, látva, miként dúlják fel a román főváros központját, csapnak össze a csendőrökkel a pingpongasztalhátú, kopaszra nyírt »szurkolók«, akik aztán hazafelé menet a vonatkocsikat is ízekre szedték. Akiknek a minősíthetetlen magatartása ráadásul nem magyarázható puszta románellenességgel, hiszen sepsiszentgyörgyi állomásozásuk során néhányan közülük nem átallottak kezet emelni egy helyi magyar képzőművészre is. Ilyen garázdákat nemhogy nemzetközi sporteseményre, de magyar bajnokira is életveszélyes beengedni.

Éppen ezért felfoghatatlan, hogy a román rendvédelmi szervek miért engedték órákon keresztül iddogálni őket Bukarest történelmi központjában, karba tett kézzel várva, mikor szabadul el a pokol. »Ezek az emberek nyilvánvalóan nem szoktak Schopenhauert olvasni« – jelentette ki a pénteki »magyardúlás« mérlegét megvonva a román csendőrség országos parancsnoka. Akinek igazság szerint önként le kellene mondania, hiszen a magyar hatóságoktól megfelelő tájékoztatást kapott arról, hogy nem filozófusok, hanem balhéra elszánt bajkeverők kísérik Bukarestbe a válogatottat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szalámis hegedű
2013. szeptember 10. 08:40
http://ajanlo.kapu.hu/video/post.php?id=2486g017364f79d6c65e5
Barnabox
2013. szeptember 09. 20:33
Ugye ez megint a másik szélsőség! Tessék csak elolvasni a hathárom-ba "Miért nem említik meg, hogy a különvonatért többmillió forintot fizetett a szervező? Hogy minden egyes kiutazónak 20500 forintjába került az út, így a MÁV-nak feltehetőleg még mindig bőven megérte a dolog? Hogy Románia nagy részén 30-40 km/órás sebességgel haladtunk végig könnyű célpontot jelentve a nekünk seggüket mutogató és kővel dobáló románoknak? És hogy azok összesen 17 ablakot törtek össze a vonaton? "
MacElek
2013. szeptember 09. 20:16
Kurvára nem érdekel a románok bánata! A tisztességes magyaroknak az államilag agyondotált magyar válogatott szégyenteljes teljesítménye miatt ég a pofájukról a bőr.
Google
2013. szeptember 09. 19:19
Hogy Schopenhauert nem olvasnak, az egy dolog, de hogy viselkedni sem tanította meg őket senki, az már nagyon nagy baj. Még Magyarország feliratú polókat is magukra kaptak, nehogy ne tudják kellőképpen és jól láthatóan lejáratni az országot. Bűn, hiba, szégyen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!