Akik Orbán helyett Bajnai szobrát döntik

2013. szeptember 30. 10:09

Ha eddig nem volt biztos, a tegnapi performansszal már mindenki előtt világos lehet, hogy Kónya Péter a Fidesz kommunikációs vezetőjének embere.

2013. szeptember 30. 10:09
pelikán*
Mandiner

Ejha, Kónya Péter furmányos trükkel akarja tönkretenni Bajnai Gordont! Lássuk csak: először országos cimbiként elhívja nyilvános budai születésnapi partijára, sőt felkéri ünnepi beszédre is; majd miután szende Gordon a legnagyobb lelki nyugalommal idő előtt távozik a helyszínről, felküldi a színpadra a pesti kamu gettórap okleveles tahóját, hogy mondjon valami vállalhatatlant, például adja elő a bazdmegező slágerét; ezt követően pedig országos sajtónyilvánosság előtt vontat végig egy letört Orbán-fejet az Andrássy úton, behergelt, eltorzult fejű aktivisták gyűrűjében.

Ügyes trükk, Kocsis Máté!

Ugyanis ha eddig nem volt biztos, a tegnapi performansszal már mindenki előtt világos lehet, hogy Kónya Péter a Fidesz kommunikációs vezetőjének embere. A Mandiner megszerezte azt az exkluzív hangfelvételt, amin az hallható, amint Kónya Péter az elmúlt évtizedek leggázabb kampányrendezvényére csalja ministrálni Bajnai Gordont. Íme a leirat:

Kónya P.: Figyelj, úgy kéne, hogy te kezded a beszédek sorát, aztán jön a Pityinger, a végén meg ledöntjük a szobrot, jó?

Bajnai G.: Péter, nem lesz ebből baj? A Szigetvárival minden nap elmondatom az atv-ben, hogy ez a jobboldal nem tud késsel-villával enni, mi meg erre műszobrokat döntögetünk?!

K.P.: Á, hidd el, kulturáltan csináljuk! És ha bárkinek nem tetszik, majd mondom, hogy az én ötletem volt!

B.G.: Jó, de 1500 lájkot kapott a facebookon, amikor az ellen tiltakoztunk, hogy félázsiai népség vagyunk! Ugye az elő sem fordulhat, hogy mondjuk ez a köpcös bunkógyerek az Orbán letört fejével focizik, majd pedig valami kipcsak-türk áldozószertartásként kereplőzve végighurcoljátok az Andrássy úton?

K.P.: Kizárt, Gordon, kizárt.

B.G.: Oké, de akkor azt is ígérd meg, hogy ez a Dopeman, vagy ki, ez nem fog sokat szerepelni! Nagyon rosszat tenne az állat fideszes képviselők által porig alázott nők ügyében fellépő imidzsemnek, ha sokáig látszódna velem együtt valaki, aki pornósokkal forgat klipet, meg A strici visszatér címmel ad ki lemezt!

K.P.: Nyugi, Gordon, nem lesz semmi gáz!

Tehát nem érdemes háborogni a tegnapi kampányrendezvényen; ez semmi más, csak a Fidesz lejáratókampánya Bajnai Gordon ellen! Kocsis Mátéék trükkje bejött, jó úton járnak Bajnai tönkretétele felé!

Információink szerint a következő állomás az lesz, hogy Bajnai Gordon análgolyókkal parittyázza a Dániel Péter által felgyújtott Rogán Antal-szalmabábukat – de ez még titok, ne árulják el senkinek.

Viszont készüljünk együtt a kampány további durvulására, hallgassuk meg a Dillinger Escape Plan zenekar egyik nótáját! (Koncert október 6-án a hajón, ugye mindenki jön?)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. szeptember 30. 16:09
Zsugásvili, rosenfeld, czermanik szobrát mikor döntik újra???
balbako_
2013. szeptember 30. 14:56
Minek mentegetni Bajnait? Aki Dopeman félékkel összeáll az vegye tudomásul az alja csürhével szövetkezett. Aki pedig velük szövetkezett a hatalom reményében maga is lesüllyed alja csürhévé.
bb2
2013. szeptember 30. 14:52
Nem értem mi a probléma? Bemutatkozott a "DEMOKRATIKUS ELLENZÉK". Ök ilyenek.
justiceforhungary
2013. szeptember 30. 13:41
libatolvajnak nem jár szobor
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!