Tenni valamit

2013. szeptember 11. 17:50

Ha körülnézek azt látom, hogy a demokratáknak egy oldaluk maradt és itt ténfereg mindenki: jobboldali konzervatívok, liberálisok, szociáldemokraták és keresik a helyüket. A másik oldal a maffiaállam oldala.

2013. szeptember 11. 17:50
Kakuk György
Hírhatár

„Mostanáig ez a dolog szigorú magánügy volt. Amikor közel két éve, még Kelet-Timoron meghoztam a döntést, hogy belépek a Demokratikus Koalícióba, az az értékválasztás és a támogatás kifejezése volt egy olyan politikai formációval, amelyről azt gondoltam képviseli mindazt, amit én gondolok a világról és benne Magyarországról.

(...)

Ezért nincs már más, nincs egyrészről másrészről, nincs a középen álló kényelmes értelmiségi álláspont. Nincs már közép sem, mert azt is elorozták, ahogy Marika néni földjét. Nincsen jobb és balodal. Ha körülnézek azt látom, hogy a demokratáknak egy oldaluk maradt és itt ténfereg mindenki: jobboldali konzervatívok, liberálisok, szociáldemokraták és keresik a helyüket. A másik oldal a maffia állam oldala. Értékek és ideológia nélkül.

Így mostantól már nem lehet magánügy az értékválasztás. Mostantól csak egy dolog a fontos. Ha lehet még, megpróbálni egy normális országot csinálni ebből a velejéig romlott helyből, amit mégiscsak szeretünk mert ez a hazánk. Én megpróbálom. Beleállok és csinálni fogom. A Demokratikus Koalíció tagjaként.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. szeptember 12. 17:10
""Én megpróbálom. Beleállok és csinálni fogom. A Demokratikus Koalíció tagjaként.”"" És megteszed fönököd tanácsát El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen!
Netuddgi
2013. szeptember 12. 07:37
""jobboldali konzervatív""???? Miért van más milyen is? Talán neo konzervatívra gondolsz?
leech
2013. szeptember 11. 22:16
"Ha körülnézek azt látom, hogy a demokratáknak egy oldaluk maradt és itt ténfereg mindenki: jobboldali konzervatívok, liberálisok, szociáldemokraták és keresik a helyüket." Ne ténferegjetek köcsögök! Szavazzatok a JOBBikra ! Majd mi leváltjuk azt akit annyira utáltok ! Szebb Jövőt !
nutyer
2013. szeptember 11. 22:15
Maffiaállam? Olaszországban mindenki főnyereménynek tartja, ha a Cosa Nostra egy igazi tagja a szomszédja- oda senki sem fog betörni, nappal is nyitva hagyhatsz mindent, a gyerekeidet senki sem fogja molesztálni esténként az utcán, nincs kábítószer árus néger, minden piti szarházi bűnöző nagy ívben messze elkerüli a környéket.Úgyhogy én óvatosan bánnék ezzel a kitétellel. Azt MASZOPjuk még most is, hogy negyven évig ehelyett olcsó kis amatőr, félanalfabéta szarháziak mondták meg a tutit- Don Corleonék helyett fiumei lelenc angyalbandik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!