Forradalmár-típusok

2013. szeptember 05. 11:38

Szarvas Koppány Bendegúz annyira fasza gyereknek gondolja magát, hogy egy ostoba mém-mel Wittner Mária tekintetén szórakozik.

2013. szeptember 05. 11:38
Fábry Szabolcs
Fábry Szabolcs
Polgár Portál

„Az Indul a Bakterház Bendegúza egy elviselhetetlen öregasszonyt tréfál meg a filmben. A Ha-Ha (azaz Hallgatói Hálózat) Bendegúza Wittner Márián gúnyolódik. Ez már önmagában elég, hogy megértsük a különbségeket. De azért vizsgáljuk meg tüzetesebben a HA-HA-t. Szeretik magukat forradalmárnak gondolni. Egy Szarvas Koppány Bendegúz különösen (No meg, az a Misetics-fiú). (...)

Szarvas Koppány Bendegúz annyira fasza gyereknek gondolja magát, hogy egy ostoba mém-mel Wittner Mária tekintetén szórakozik. A Facebook-on. Hozzászólói (barátai) pedig ízléstelenebbnél ízléstelenebb, otrombábbnál otrombább megjegyzéseket fűznek a jópofa fiú Wittnert gúnyoló posztjához. (...)

Forradalmárnak hiszitek magatokat, miközben egy idős asszonyon, valódi forradalmáron, Wittner Márián gúnyolódtok? Nem vagytok azok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magyarok Pásztora
2013. szeptember 05. 17:38
Hajrá Wittner Mária ! Hajrá Magyarország ! Hajrá Magyarok !
balbako_
2013. szeptember 05. 15:28
Szarvas Koppány Bendegúz egy fasz.
Obulus
2013. szeptember 05. 15:23
Fábry Szabolcs, miből gondolod biztosan, hogy Wittner forradalmár volt '56-ban? Az biztos, hogy most jól megél belőle, sokkal jobban, mint az egykori állítólagos partizánok.
tatka46
2013. szeptember 05. 14:44
Wittner 56-os multja elég kétes nem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!