Elindult a MAFIA Párt bejegyzésének folyamata

2013. szeptember 13. 12:14

Az Együtt 2014-el, a Demokratikus Koalicióval, a liberálisokkal és a többi kis párttal szemben, mi nem az MSZP szavazótáborát lenyúlva, illetve annak hátán akarunk a Parlamentbe jutni.

2013. szeptember 13. 12:14
Dopeman
Facebook

„Elindult a MAFIA Párt bejegyzésének folyamata. Az Együtt 2014-el, a Demokratikus Koalicióval, a liberálisokkal és a többi kis párttal szemben, mi nem az MSZP szavazótáborát lenyúlva, illetve annak hátán akarunk a Parlamentbe jutni, hanem a politikától elfordult és kiutat nem látó tömegeket szeretnénk rávenni arra, hogy önmaguk aktivizálásával tegyenek végre a sorsuk jobbra fordulásáért, hogy ezzel érdemben járuljunk hozzá bármiféle ellenzéki szövettséghez, valamint a mögöttünk álló emberek újra megtalált erejével figyelmeztessünk arra, hogy a leendő kormányváltókat miféle nemes feladat kötelezi a jövőben, miután az Orbán féle élősködőket kiféreghajtották Magyarország testéből! 

Pityinger DopeMan László 

Magyarország Alternatív Államfője és a MAFIA Párt elnöke”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kurvaanyátok
2013. november 12. 17:22
annyira csípem a sok kurva nagy politikus szakértőt hogy basznám a szátokat széjjel a faszvégemmel. 50-60 éves takony nyugdíjas parasztok, akik kurvára ismerik az életet bazdmeg. Fáj, hogy valaki szeretne valami jót is tenni ezért a tetves lepratelepért? a nevem az csak nektek szól, csak a ti kedvetekért regisztráltam. ti alkotjátok magyarország birka százalékát, azokat akiket meg lehet vezetni a 13. havi vérzéssel, meg a többi szarral. Nem láttok a kopasz hajatoktól, ami a szemetekbe lóg! Írt kéd káromkodós zeneszámot, már elkönyveltétek, bezzeg az a patkány orbán, aki nem írt egy db káromkodást sem nyilvánosan sehol, mégis mennyivel jobbnak bizonyult... igaz? azért éhezik az ország fele... mert ő jó ember! meg az összes többi. főleg a jobbik, akik azt megmarkolva, hogy a fiatal idióták és a "sokat megélt" paraszt magyarok vevők a cigányok elleni uszításra, ugyanúgy, ahogy a többi szánalmas szarházi pöffeszkedő barom teszi, széthazudja és ígérgeti az agyát. csak a sok ostoba nekik még be is dől... ha tehetnék náci eszméket hirdetnének egy olyan országban, aminek önként sosem volt semmi köze ehhez a szánalmas és ostoba embertelen mentalitáshoz. nem is ismeritek ti Pityinger Lászlót, hogy bármilyen módon is véleményt formáljatok róla, ő tényleg segíteni akar ti szarháziak, ez nem esik le? basszam a szátok szélét, egy tv beszédét sem hallottátok/láttátok... a szókincse, amit nem egy szar papírfecniről olvas mint a többi politikus fattyú, meghaladja az itt kommentelő majmok szókincsét osszeadva. Nehogy már attól legyen valaki rossz vagy jó, hogy káromkodik-e, vagy nem... talán nem a szavakból, hanem a tettekből kéne következtetni ti birkák. nyaljátok ki a pásztorotok valagát, de jó mélyen nyomjátok föl a nyelveteket. értetek aztán kurvára nincs értelme küzdeni és harcolni, megérdemli ez az ország a sorsát ilyen patkány néppel!!! remélem sokan fognak vissza sértegetni, de kurvára nem érdekel, nem fogom magamra venni, tudom, hogy milyenek az emberek, volt közöm már sok konfliktushoz, mert mindenki mindent nagyon jól tud, főleg aki egyetemről szabadult, vagy akit erre neveltek. és nem érdekel az sem, hogy ki sértődött vérig, aki magára vette, az nyilván érzékeli azt, hogy miért! na cső kutyák!
Taxin
2013. szeptember 14. 00:14
Milyen név az a Pintyinger?
kitiltott
2013. szeptember 13. 23:48
ennek z embernek megvan legalább a "nyóc általánosa"? úristen tényleg vannak akik erre a "celeb pojácára" akarnak szavazni?
Alarik
2013. szeptember 13. 20:06
Vissza pubizas, értelemszerűen. Fasz ki van :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!