El a kezekkel Orbán Ráhel esküvőjétől!

2013. szeptember 05. 21:22

Mi lenne, ha a magukat demokratának és/vagy liberálisnak gondoló sajtómunkások nem basztatnák a politikusok családtagjait?

2013. szeptember 05. 21:22
Deutsch Tamás
Deutsch Tamás
Facebook

Mi lenne, ha a magukat demokratának és/vagy liberálisnak gondoló sajtómunkások nem basztatnák a politikusok családtagjait és/vagy magukat a politikusokat esküvő, születésnap, temetés, keresztelő miatt?

El a gusztustalan kezeket Orbán Ráhel esküvőjéről!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narmer
2020. május 19. 14:11
Te nem vagy százas, mi köze a Fidesznek Orbán lányához? Az ilyenek, mint te a legelvakultabb hólyagok.Mit fogunk eltűrni?Azt hogy a balmédia napok óta kivetkőzve magából őrjöng, lealáz, gyalázkodik és mocskolódik,. egy ártalmatlan eseményen? Ahol Orbán Ráhel egyetlen bűne, hogy az apja az aki. Épeszűek vagytok ti?
hiábaéltvoltaire?
2014. június 19. 22:57
Meg mondjuk, ha a Zorbán család nem szivárogtatna napi szinten a Blikknek, hihetőbb lenne a privátszféra fölötti aggodalom...
Ouroboros
2013. október 26. 21:44
Nászútként tehetnének egy országos körutat, mindenki jól járna.
kendrew
2013. szeptember 22. 10:25
Lehet Tomi neked már fel sem tűnik, amikor a közpénzt saját magánforrásnak tekintitek, de sokaknak igen...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!