Nyílt levél Orbán Viktor Úrnak

2013. szeptember 06. 12:50

Mint elkötelezett budapesti, ezúton szeretném engedélyét kérni, hogy Sára lányának udvarolhassak.

2013. szeptember 06. 12:50
Bihal Dávid
Egyenlítő

Nyílt levél Orbán Viktor Úrnak a Magyar Köztársaság Miniszterelnökének

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Először is szíves elnézését szeretném kérni, amiért a nyílt levél címében nem fogalmaztam rendesen, csak tudja, nekünk, fiataloknak még nem sikerült leszokni a köztársaságról. Biztos Önnek is furcsa volt anno megszokni, hogy „Éljen a népköztársaság” helyett „Éljen a köztársaság”-ot skandáljon.

Most szerintem hagyjuk ezt a „köztársaságosdit”, manapság úgysem divat. Ennél sokkal fontosabb dologról szeretnék Önnel értekezni. Engedje meg, hogy mint édesapának, hadd gratuláljak leánya menyegzőjéhez, és ezúton sok boldogságot kívánjak az egész családnak.

Egy édesapa életében mindig felemelő érzés, ha férjhez adja a lányát. Vannak családok, akik évekig kuporgatják össze a pénzt az esküvőre, nászajándékra. Van, ahol a hagyomány szerint, a lány családja állja az egész költséget és sajnos van olyan is, hogy csak bemennek a városházára és gyorsan le is tudják a szertartást.

http://hvg.hu/itthon/20130905_Orban_Rahel_eskuvo_tanya_Tiborcz

Mai hírek alapján, viszont van olyan apuka is, aki Csabdi és Tükröspuszta útjait felújítja a lánya esküvőjéhez, hogy a násznép zötykölődés-mentesen érjen el a lakodalom helyszínére.

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Mint elkötelezett budapesti, ezúton szeretném engedélyét kérni, hogy Sára lányának udvarolhassak, és amennyiben menyegzőre kerülne sor, az Budapesten történjen. Szeretném, ha a násznép átvonulna a „Nagykörúton”, a Hungária körúton, valamint a Thököly úton, és ha nem probléma, érintsünk pár külvárosi kerületet is.

Házassági szerződésben rögzítem, hogy Sára lányát nem fogom Fidesz-ellenes tüntetésekre elhívni.

Ui.: Sajnos templomi esküvőnk nem lehet, mert nem vagyok megkeresztelve. Hogy miért, azt az Ön fantáziájára bízom.

Tisztelettel: Bihal Dávid

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwlll
2013. szeptember 11. 19:48
Azok alapján amiket itt elolvastam,megállapítottam, hogy a magyar társadalom velejéig romlott. Akkor is ekkora szája lenne mindenkinek, ha face to face lennének? A nagy lófaszt, itt mindenki csak szájkaratehős,és az a faszagyerek aki nagyobb mocskolódást tud a másikra mondani. Hányok tőletek.
Oscar Rionavelli
2013. szeptember 07. 07:45
Vannak olyan magyarok, akik nem tudják hazájukat Magyarországnak nevezni. Helyette a jogi formulát használják, és Magyar Köztársaságoznak. Ezek a magyarok magyarnak is csak ennyire magyarok: a jogi formulák szerint, vagyis közhiteles iratokkal a zsebükben, azok tulajdonosaiként. Márpedig magyarnak lenni ennél több. Ezért van nekünk Magyarországunk, nekik pedig Magyar Köztársaságuk.
Text adósság
2013. szeptember 07. 07:45
Milyen kövér vagy Dávid, inkább valami hentesnek kellett volna nyílt levelet írnod amelyiknek fia, és rendelkezik nagy kolbásszal, Látszik rajtad hogy te már nemcsak ilyen próbálkozós típus vagy. Prutty!
Text adósság
2013. szeptember 06. 20:00
E bihal a biliben. Prutty!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!