Magyar Hajnal hasad

2013. szeptember 16. 10:55

A Magyar Hajnal oldaláról gyorsan kiderül, hogy nem szeretik a cigányokat, feketéket, melegeket, zsidókat. E kisebbségeknél csak egy dolgot szeretnek kevésbé: a Jobbikot.

2013. szeptember 16. 10:55
Balogh Ákos Gergely
Mandiner

A forradalom és a politikai radikalizmus nem állhat meg soha. Aki lassítana, az könnyen megalkuvóvá, majd árulóvá lesz a többiek szemében. A 2010-ben parlamentbe került Jobbikot is feszíti ez az ellentét: a pártból tavaly, még a Szegedi Csanád körüli ügyek miattkizárt Lenhardt Balázs más, csalódott radikálisokkal együtt Magyar Hajnal néven új mozgalmat indított – állításuk szerint azért, mert a Jobbik elvesztette nemzeti radikalizmusát. A Jobbiknál nem foglalkoznak az új szervezettel, azt mondják, az egyetlen személyből áll, és senkit sem érdekel.

Ha megnézzük a Magyar Hajnal oldalát, gyorsan kiderül, hogy nem szeretik a cigányokat, feketéket, melegeket, zsidókat. E kisebbségeknél csak egy dolgot szeretnek kevésbé: a Jobbikot. Eddigi munkássága alapján a szerveződés tevékenységének meghatározó részét teszi ki a Jobbik kritikája, még a radikális párttól is jobbról.

Elég csak megnézni néhány, a Jobbikkal foglalkozó anyaguk címét: 
Fideszes győzelem, jobbikos lebőgés Vácott
Vona főkapitánya hátba lőtte gárdistáit
Bírálom Vonát, ügynök vagyok? (eredeti címe: Bírálom a Jobbikot, ügynök vagyok?)
A buzikért elárult gárdista Budaházynál
Horka: jobbikos cenzúra
Vonáék rendelték a gárdalejáratást
Jobbikos bomlasztás a gárdaavató ellen

Bár a Magyar Hajnal egyelőre csak annyit árul el arról, hogy mit akar, hogy majd meglátják, a jobbikozáson túli tartalomból lehet sejteni az irányt. Itt van mindjárt néhány, erősebbnél erősebb cím:
Megérdemelt holokauszt?
A Jézust zsidózó Mirkóczki számoltatná el a zsidó gárdát
Karnyújtásnyira az új Trianon

cigányok tenyésztéséről, a Magyarországon élő kisebbségek helyzetének végső rendezéséről, Barack Obama banánfogyasztásáról értekező írások nem sok kétséget hagynak a Magyar Hajnal náci indíttatása felől. Lenhardt már korábban is keményen tolta, ő volt az, aki arról értekezett, hogy az MTK zsidó csapat, ami idegen testet képez a magyar labdarúgásban, és őt állították elő az izraeli zászló elégetéséért. A szervezet névválasztása a görög neonáci pártra, az Arany Hajnalra emlékeztet, a logója is régi idők szélsőjobboldali mozgalmait idézi. Hogy ez a valami merre forogjon, még maguk sem döntötték el, legalábbis erről tanúskodnak a facebookos képeik:

Magyar_Hajnal_merre_forog_560.png

És hogy ki az új mozgalom születésének legbalszerencsésebb vesztese? Alighanem Magyar Hajnal, és az ő énekstúdiója.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
picur3ka
2013. szeptember 17. 03:08
"Ha megnézzük a Magyar Hajnal oldalát, gyorsan kiderül, hogy nem szeretik a cigányokat, feketéket, melegeket, zsidókat. E kisebbségeknél csak egy dolgot szeretnek kevésbé: a Jobbikot." Tisztara, mint a kommunistak. Ha, az utolso mondatot kivesszuk, tisztara, mint a vilag tobbsege.
picur3ka
2013. szeptember 17. 03:08
"Ha megnézzük a Magyar Hajnal oldalát, gyorsan kiderül, hogy nem szeretik a cigányokat, feketéket, melegeket, zsidókat. E kisebbségeknél csak egy dolgot szeretnek kevésbé: a Jobbikot." Tisztara, mint a kommunistak. Ha, az utolso mondatot kivesszuk, tisztara, mint a vilag tobbsege.
Soma
2013. szeptember 16. 18:13
Megint lehet nácikozni ezt a szerencsétlen országot. Már csak ez hiányzott!
HSL
2013. szeptember 16. 17:48
magyar hajnal? kit érdekel, vincentbloggerék megaszondták, hogy a mandi a legnagyobb nácikeltető kerek e pusztán: turul, ez ugye önmagáért beszél, ergé= R G = ReichsGauleiter, a KK/TT = KampfKorps ToTenkopf kibannolni a faxba az egészet, punktum
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!