Orbán a fél országot elüldözi

2013. augusztus 09. 08:46

Megbukott a Nemzeti Együttműködés Rendszere. Mert milyen rendszer az, amiben együttműködés helyett az ország elhagyásában gondolkodik minden második ember?

2013. augusztus 09. 08:46
Winkfein Csaba
MSZP.hu

Döbbenetes adatokat közölt a Randstad Workmonitor. A friss felmérés szerint a magyar lakosság fele költözne külföldre egy jó állásért. Ezzel megbukott a Nemzeti Együttműködés Rendszere. Mert milyen rendszer az, amiben együttműködés helyett az ország elhagyásában gondolkodik minden második ember?

A felmérés másik részéből kiderül, a magyarok 93 százaléka úgy gondolja, az országban nem létezik munkahelyi biztonság. Ez Chile, India és Törökország eredményénél is rosszabb. Magyarországról többen költöznének külföldre egy jó állásért, mint a közép-európai régió többi országából.

Tény, hogy már ma sincs olyan magyar család, ahol ne lenne rokon barát vagy ismerős, aki külföldön kénytelen dolgozni. Tény, hogy a második legnagyobb magyar város London.

Ilyen országot teremtett Orbán Viktor. Építés helyett mindenütt csak rombolás. Menekülésre készteti a fiatalokat, a családokat, a munkaképeseket, a szakmunkásokat és az értelmiséget. Mindenkit, aki teremteni tudna, aki az ország jövőjét reménytelibb útra terelhetné.

Az MSZP ezzel szemben mindenki számára elérhető, színvonalas oktatást, a képzettségének megfelelő munkalehetőséget, tisztességes bért, a gyermekvállalás megkönnyítését, és a lakáshelyzet megoldását kínálja. Nem szeretnénk olyan országban élni, ahonnan a népesség fele elvágyódik.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
justiceforhungary
2013. augusztus 10. 10:47
''Orbán a fél országot elüldözi'' öreganyádat !
magnamater
2013. augusztus 10. 09:59
Más országokból már régen áramlik a munkaerő Nyugatra, azokat is Orbán üldözte? Nem az a baj, hogy mennek, hanem, hogy kik mennek - azoknak kell segély adni, kiknek hasznát lehet venni a bűnöző elemeket meg a BTK segítségével távozásra bírni.
GV0917
2013. augusztus 09. 14:39
A fáintos Winkfein Csaba(mért nem Náthán?) dalra fakadt. De majd én befejezem helyette! "Itt hagyom a falutokat nemsokára! Elmegyek én tőletek más hazába!" ..... innen én folytatom!......... "Csillagtalan sötét éjjel, Rúgom a zrityódat széjjel, Hogy a könnyed ne lássa meg Soha senki!"..............
várúr
2013. augusztus 09. 13:41
Ez a Winkfein Csba királyfi összetéveszti a csillagösvényt a sikátorral.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!