Trash Talk - az ESPN nyomába ered a Sport Televízió

2013. augusztus 30. 12:33

Jó, barokkosan túlzunk, de akkor is örülünk annak, hogy az amerikai sportok is kapnak egy talkshow-t a Sport TV-n.

2013. augusztus 30. 12:33
Varga Attila
comment:com

„Jó, barokkosan túlzunk, de akkor is örülünk annak, hogy az amerikai sportok is kapnak egy talkshow-t a Sport TV-n, ráadásul nemcsak az NFL (amerikaifutball), hanem az NHL (jégkorong) és NBA (kosárlabda) eseményeivel is foglalkoznak majd. Hogy aztán az amerikai sportok rajongói menyire fogadják el a műsort, azt nem tudhatom, tapasztalatom szerint a haditechnikabuzik, a repülés szerelmesei és az Index legendás trollja, Szűcs Imre előzi csak meg őket a részletek iránti rajongásban, szóval fel kell kötni a gatyát. (…)

Az új műsorról azt írja a sajtóközlemény, hogy célja egyrészt bemutatni a három ligát azoknak, akik még nem ismerik, másrészt, hogy összegyűjtse azokat a rajongókat, akik már valamelyik (esetleg kettő vagy mindhárom) szerelmesei. Ezt lendületes, néhol provokatív, 100%-ban egyedi, saját tartalommal teszi. Szó van komoly webes jelenlétről is, amit csak üdvözölni tudunk (lesz Twitter-feed, saját Tumblr, Facebook-oldal, és a YouTube-ra is tolnak fel kontentot.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!