Előválasztás az MSZP-elnök szerint

2013. augusztus 25. 10:43

Mit várhatunk egy olyan miniszterelnök-jelölttől, aki kétszer annyi szavazókörről tud, mint ami a valóságban van – 10 ezer(?!). Nincs egy kollégája, aki oldalba bökje: hibázni tetszik!

2013. augusztus 25. 10:43
Tóth Zoltán
A szavazatok erejével...

„Váratlan fordulat következett be a demokratikus ellenzéki pártok közötti együttműködésben. Az MSZP elnöke – négyszemközti megbeszélésen – »előválasztások« megtartását javasolja az Együtt 2014-PM párt elnökének. A szocialista javaslat szerint az új választási törvény által megállapított 106 egyéni választókerületben előválasztást kell tartani a helyi jelölt személyéről, amely versenyben csak a szocialista és a bajnaista jelölt indulhat. A többi demokratikus ellenzéki párt (pl. gyurcsányisták, árok kornélisták, szocdemek, civil szervezetek) kizártak az előválasztásból.

Az önmagát szocialista miniszterelnök jelöltnek nyilvánító MSZP elnök, úgy nyilatkozott – kétszer is – a sajtónak, hogy a szavazókörök száma 20 ezer. Mit várhatunk egy olyan miniszterelnök jelölttől, aki kétszer annyi szavazókörről tud, mint ami a valóságban van – 10 ezer(?!). Nincs egy kollégája, aki oldalba bökje: hibázni tetszik!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. augusztus 25. 16:45
""20 ezer szavazókör? Miniszterelnök jelölt? Nagy hátrány, ha valaki maga akar győzelemre jutni, és négyszemközti tárgyaláson keresi a másik partnert. Aki nem nyilatkozik a szavazókörök számáról, mert ez szakmai kérdés (szerinte 30 ezer van)."" Pedig majd 10 millió körzet van!!! :))
tetigi
2013. augusztus 25. 13:48
Trutymó Emília még nem nyilatkozott? Olyan jó figyelni, ahogy ezek egymást osztják!
mustarharmas
2013. augusztus 25. 12:38
Ez a ...khmmm..."függetlenválasztásiszakértö" úr kommentel a mandin igényes szösszeneteket szalámis hegedű nick-en.
blaupanter
2013. augusztus 25. 11:59
A temetés kezdetét vette a hamvasztás 2014 májusában,addig a holtak fagyasztva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!