A futball halott. A közvetítés élő.

2013. augusztus 15. 08:44

Mivel máshol azt olvastam, hogy a magyar foci halott, itt kérdezném meg akkor azt is, hogy egyáltalán minek halott dolgot élőben közvetíteni? Nincs helyette archív Lolka és Bolka?

2013. augusztus 15. 08:44
Seres László
Seres László
hvg.hu

Előrebocsátom, nem értek a focihoz, soha nem is érdekelt, gyerekkoromban is csak azért lettem Újpesti Dózsa-drukker, mert az összes rosszarcú tahó az osztályomban Fradi-drukker volt, így próbáltam jelezni a kívülállásomat, nem sikerült, mindegy. Én mindenesetre ebből a cikkből tudtam meg azt is, hogy az NB I-et OTP Bank Ligának hívják, ami igen röhejes, nem tudom, összefügg-e ez a tényálladék azzal, ki az MLSZ elnöke (az ország első számú uzsorása, polip, UD Zrt-ügyi telefonáló), de ez persze nem az önök problémája.

Ugyanebben a HVG-cikkben olvashattam azt is, hogy »szinte mindent megkap az első osztályú szerepléshez a kormánytól a most feljutott Mezőkövesd-Zsóry FC is (...), ráadásul annyiszor vetíti élőben a meccseit a köztévé, mint az ország legnépszerűbb csapatáét, a Fradiét.« Hogy tehát végre kérdésemre térjek: pontosan mi magyarázza azt, hogy önök éppen ezt a két csapatot közvetítik a jelek szerint kissé aránytalan mértékben, ámde az én közpénzemből? Ostromolták-e önöket olyan levelekkel, amelyek azt támasztják alá, hogy valóban »nagy az érdeklődés« a Felcsút és a Mezőkövesd iránt? Ha igen tudnának-e küldeni nekem pár mailt a sokezerből?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tatka46
2013. augusztus 15. 13:29
Nem tudom miért azt ócsárólják aki megmondja a véleményét a tényleg harmat gyenge fociról, focistákról. Ma már Magyarországra nem is jön komoly csapat aki "rendes" felkészülési meccset akar játszani.Régen Puskásék lehet,hogy ki se álltak volna egy neve sincs, foci sincs ország csapatával, most ez van itthon, fordítva.Igaza van Mészőlynek mi a szarnakvannak itt külfőldi játékosok, ilyenek itthon is vannak.
szalámis hegedű
2013. augusztus 15. 13:08
A körling csapatunk világbajnok lett. Szerintem azért, mert Orbán még nem tud róluk.
freehckr
2013. augusztus 15. 12:21
„előrebocsátom, nem értek a focihoz, soha nem is érdekelt” A HVG-nél nagyon értenek hozzá, hogy melyik sajtós-segédmunkásaikra osszák a legalább minimális hozzáértést igénylő publicisztikák megíratását. :) „mi magyarázza azt, hogy önök éppen ezt a két csapatot közvetítik a jelek szerint kissé aránytalan mértékben” Egyrészről mert újoncok: a szezon elején illik kiemelt figyelemmel követni a másodosztályból felkerült csapatok teljesítményét, több okból is. Másrészről van alapja a kiemelt figyelemnek... A Mezőkövesd az első három meccsén elég jól szerepelt, az MTK elleni 3-0-s leégés után Debrecenben már csak 1 gólt kaptak, majd a 3. fordulóban a Kecskemétet vágták haza idegenben 6-2-re. Puskás AFC kevésbé kezdte jól a szezont, első meccsükön Pápán idegenben még ikszeltek, majd otthon Újpesttől 2-1-re kaptak ki, végül Pakson futottak bele egy 4-1-es zakóba, de élvezetes játékot nyújtottak, aki látta nem bánja, hogy nézte a meccseiket. „máshol azt olvastam, hogy a magyar foci halott” Ezt b*zmeg egy olyan „szakértő” írhatta mint te Seres... „Önök tudták ezt, kedves MTVA, hogy az NB I tizenhat csapatból áll?” Saját bevallásod szerint te csak most tudtad meg, de már elég nagy a pofád... Egyébként meg a Sport1-en, a Sport2-n, a Dunán, az M2-n és M1-en eddig fordulónként egyetlen kivétellel mindegyik meccset közvetítették. Na, most már ezt is tudod... :)
fogd a pénzt és kuss
2013. augusztus 15. 12:09
nem tetszik nem nézed. csorgasd a nyálad az atv-re, hülye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!