Ha gondoljátok...

2013. augusztus 23. 21:34

Senki nem alkalmas miniszterelnöknek a baloldalon. Csak úgy halkan jegyzem meg, hogy éppen nincs lekötött munkám és programom 2014 után következő négy évre.

2013. augusztus 23. 21:34
Rózsa Mihály
Facebook

Most kiderült Bajnairól, hogy alkalmatlan miniszerelnöknek. Tudtuk ezt előtte már Mesterházyról is. Gyurcsány szóba se jöhet. Csak úgy halkan jegyzem meg, hogy éppen nincs lekötött munkám és programom 2014 után következő négy évre. Ha gondoljátok...

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfelejtette
2013. augusztus 24. 11:33
Eddig sem az volt a probléma, hogy kevés volt a jelentkező a kormányfői posztra, hanem a minőség. Felőlem Rózsamisi is lehet jelölt. Ez a nem túl acélos emberanyag nagyon jól visszaadja ennek a politikai oldalnak az általános színvonalát.
balbako_
2013. augusztus 24. 06:27
A baloldali miniszterelnök jelölés mindig gond. Sztálin óta a "ki tud több gazemberséget a másikról" szempont alapján dolgoznak, de annyit okultak Sztálin után, hogy az új főnök gallérját is fogniuk kell, az egyik kóros alkoholista, a másik a D209, a harmadik idegbeteg idióta, a negyediknek gyakorlatilag semmilyen pozitív tulajdonsága sincs, (miután mindenki, de legalább hatan visszautasították, került rá a sor) csak ott sertepertél (Irodalmunkba az efféle karakter lézengő ritter találó jelzővel került be). Ez azért előfeltétel, mert a mögöttük álló körök szabad rablását ezek a senki csinovnyikok, ha akarnák sem tudnák meggátolni. Hát ezért vajúdnak a hegyek....
ballada
2013. augusztus 23. 23:43
"nincs lekötött munkám és programom 2014 után következő négy évre. " Hát igen a megélhetési firkászokra hét szük esztendő jön,munka nélkül maradnak.Két főgonosz egymással hadakoznak ,miska kancsó mehetsz te is külföldre munka után nézve,nyelvednek segget találni..
Sören Vlagyimirovics Delgado főhadnagy
2013. augusztus 23. 23:38
A politikában gyakori, hogy nyelv keres segget. Lám, az ellenkezője is megtörténik olykor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!