Rövid észrevétel Tamás Gáspár Miklóshoz

2013. augusztus 21. 16:48

Tamás Gáspár Miklós beállt a Médiahatóság élére kinevezett Karas Mónikát gyalázók sorába.

2013. augusztus 21. 16:48
Michnai Attila
Heti Válasz Online

„Tamás Gáspár Miklós beállt a Médiahatóság élére kinevezett Karas Mónikát gyalázók sorába. Mégpedig anélkül, hogy a szimpla gyűlölködésen túl akár csak egyetlen érdemi gondolat is született volna a tárgyban az ő, különben nagyon okos fejében. Sőt, ráadásként még mostani kenyéradóit, a HVG alapítói munkatársait kényszeríti restelkedésre. (...)

Ha Tamás Gáspár szerint a (népfrontos) Lapkiadó jogi osztályán csak a legeslegmegbízhatóbb jogászgyakornokok tevékenykedhettek, akkor vajon mi volt a helyzet a párt saját kiadójának lapjainál, ott is az újságíróknál, főszerkesztőtől lefelé? A választ, mielőtt a múltban kurkászásba meggondolatlanul belekezdett, mostani és egykori HVG-s kollégáitól megtudhatta volna Tamás Gáspár. Mondjuk az alapító főszerkesztő (amúgy egykori MSZMP tag) Vincze Mátyástól, a legutóbbi kormányváltásig az MTI vezérigazgatójától, és a többi, 1979-től a lapnál máig ott dolgozó régi embertől.

Akik most két dolgot tehetnek: nem vesznek tudomást szerzőtársuk állításairól, őt magát és írásait emlékeik süllyesztőjébe hullajtva. Vagy kiállnak és bátran megvédik magukat. És persze az ezek szerint minden alap nélkül támadott Karas Mónikát is. Ahogyan az egy szabad ország szabad sajtójának erkölcsös munkatársaihoz egyébként illik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ald0 Raine hadnagy
2014. január 17. 20:55
"Tamás Gáspár Miklós beállt a Médiahatóság élére kinevezett Karas Mónikát gyalázók sorába. " Nem gyalázta, csak tényeket írt róla. Az más kérdés, hogy ezek a tények, a kinevezését figyelembe véve gyalázatosak. Egyébként Micsnai, te álltál be Karas és Orbán mögé, a seggnyalóik sorába. Vén hülye komcsi.
atila68
2013. november 01. 01:26
TGM rég elvesztette kapcsolatát a realitással.
yetee
2013. augusztus 26. 13:14
Kósa Lali talán végzett már az egyetemen?
kerecsen
2013. augusztus 22. 11:12
TGM egy frusztrált barom, aki keresi identítását pedig a nemlétező értelmét kellene keresnie. Szót sem érdemel személye, felmenőire figyelemmel Dr. Karas Mónika még kilenc év múlva is valaki, gazsit meg elfeledi a világ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!