A köztévén a kasztrendszert népszerűsítik

2013. augusztus 05. 15:20

Az egyik részen dobtam egy hátast, merthogy konkrétan arról szólt, hogy kurvára nem éri meg törnöd magad: ott a helyed, ahová születtél.

2013. augusztus 05. 15:20
faszokvagyunk
A mikroblogger is blogger

„A »Királyi Tévén« (modoros különdíj-esélyes frázis) a hollywoodi szemetet felváltja a bollywoodi. Nem kell fosni: nem a négyórás zenés-táncos förmedvények pótolják Győrffy Miklós késő esti Zárórái helyén a hiányzó űrt, hanem tízperces epizódokból álló gyerekrajzfilmek.

A Raju, a Riksa című rajzfilmsorozat az indiai-kanadai Kahani World terméke. Az indiai Mumbaiban (lánykori nevén: Bombay) és Bengaluruban (2006 előtti helyesírással Bangalore), valamint a kanadai Torontóban találhatók a Kahani World központi irodái, de például Bangladesben is aktívak, mint a vezérigazgatótól, Biren Ghosetól is megtudhatjuk. (…)

Az egyik részen dobtam egy hátast, merthogy konkrétan arról szólt, hogy kurvára nem éri meg törnöd magad: ott a helyed, ahová születtél. Ha szakadt kis riksa vagy és egy nyomortelepen tengődsz, akkor kár is megpróbálni kitörni a sötétből, a mesés gazdagság nem neked való, mert, hogy abba bizony bele kell születni! Az lesz a nóta vége, hogy visszavágysz a tiéid közé.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
IgazságosIzomViktor.
2013. augusztus 09. 15:51
Nem mások világlátásával van baj,hanem a rendkívül alacsony színvonallal.Ennek semmi köze a liberálbolsikhoz.Az igényességhez annál inkább.
pemetecukor
2013. augusztus 09. 15:49
Látod b+, hogy ezek a nyugatiak milyen szűklátókörűek, be kell tiltani az ilyen rajzfilmeket. Na ahhoz mit szólnál?? egyébként a "királyi többes" kissé túlzás egyszerűbb lenne ha csak azt írnád f..szvagyok.
Nemzeti Mutyikos
2013. augusztus 09. 15:49
akkor orban mehet vissza traktorosnak a parttikar apja melle? lezer jani, meg taskahordozonak? bayer zsolti meg kolumbia-alsora? :D
puszika
2013. augusztus 09. 15:48
A mikroblogger is lehet hülye! Az ám!De még mennyire!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!