Adieu, Gordon!

2013. augusztus 25. 16:45

A cserekapusból lett csapatkapitány egy liberális hetilap vezércikkével akarja sarokba szorítani a KMP, MKP, MDP, és MSZMP bolsevik-mensevik előtörténettel rendelkező MSZP-t. Vicc.

2013. augusztus 25. 16:45
Csúri Ákos
Csúri Ákos a közéletről

„Nos, tehát Mesterházy túlélte ezt a 3 évet, ami nem kis bravúr.

Ezt látva az egykori focikapus Bajnai, meg a tanácsadói úgy gondolták, hogy a kisfiút ki kell hagyni a csapatból, el kell venni tőle a kapitányi karszalagot, és a szatelit-SZDSZ (Párbeszéd Magyarországért) segítségével Gordonunk ripsz-ropsz miniszterelnök-jelöltté avanzsál, összeállítjuk a kezdő tizenegyet, a szocik meg Mesterházyval az élen pályamunkásként, szertárosként dolgozzanak csak a stadionban. Az ötlet Sorosék körében nagy tetszést aratott, csak éppen már a csapat elnevezése is meghaladta szellemi képességeiket. És még labdába sem rúgtak…

Pedig olyan irányító középpályásuk van, mint a médiában – érdemtelenül – agyonsztárolt Karácsony Gergely, aki 2011-ben a Rózsadombon 6, 45%-ot ért el. Ez igen! Az új politikai Maradona! Kár, hogy furcsa driblijei vannak a fiúnak, és még meg sem melegedett Gordon ölében, máris Fodor Gábor felé kacsintgat.

És most a cserekapusból lett csapatkapitány egy liberális hetilap vezércikkével akarja sarokba szorítani a KMP, MKP, MDP, és MSZMP bolsevik-mensevik előtörténettel rendelkező MSZP-t. Vicc. Bajnai, mint Trockij. Nagyjából így.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
states
2013. augusztus 26. 07:01
Egy dolgot azért el kell ismerni erről az ellenzékről, vagy mi is a nevük. Ilyen sikeres szappanoperát, aminek a forgatókönyvét Gordon, Ati, és amihez időnkét Fletó is hozzátesz egy-két fejezetet nem írtak még a szappanoperák őshazájában, Brazíliában sem. Egy ország drukkol ma már azért, hogy Gordon és Ati végre egymáséi lehessenek, és Fletó tarthassa közben a gyertyát. A gond csak az, hogy az 500 részesre tervezett teleregény még csak a tizediknél tart, tehát a nézőknek még jó sokáig kell várni a boldog végkifejletre, ami 2014-ben biztosan nem következik be.
Taxin
2013. augusztus 26. 00:04
Najó, de eközben épitik az oszloplábakon álló Kormányzati Szabotőr Éva legendáját. "Nem tudom, hogy Ertsey Katalin LMP-s képviselő komolyan gondolta-e, hogy Tétényi Évát látná legszívesebben az ellenzék vezéralakjaként" http://plajbasz.blogspot.hu/2013/08/tetenyi-evat-kormanyfonek.html?spref=fb
Berecskereki
2013. augusztus 25. 21:12
"Bajnai, mint Trockij."? Szanyi Tibor, mint .....? "A szocialisták balszárnyához sorolt Szanyi Tibor szerint az elmúlt napok történései, „csak végső fokon személyes küzdelmek, alapjuk viszont az, hogy mindannyian éreznek maguk mögött több-kevesebb támogatottságot, s a támogatóik akaratát képviselik! Bárki, aki azt mondja, hogy egyezzenek meg, az egyszersmind azt is mondja, hogy egyikük se képviselje a támogatóit. Ez abszurd! Ezt a csatát bizony meg kell vívni, s ezt nevezem osztályharcnak, pontosabban az osztályharc egyik mozzanatának”. Szanyi elismeri: 2009-ben és korábban is „az MSZP belelépett a neoliberalizmus csapdájába”, de szerinte „ ez az MSZP már nem az az MSZP”. Forrás: http://hvg.hu/itthon/20130825_Ez_mar_nem_az_az_MSZP_Szanyi_Tibor_Mester Akkor az osztályharc mégis fokozódik?
lutra
2013. augusztus 25. 20:50
2001-ben már júniusban megnevezték Medgyessyt miniszterelnök-jelöltnek, most mintha egy kissé el lennének havazva. A tehetetlen vergődés jelének látom, ami történik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!