Harmat gyengék voltak

2013. július 26. 08:26

Már csak a most feljutott, és valamiért a bajnokság nyitómeccsét is játszható Puskás Akadémiában bízhatunk.

2013. július 26. 08:26
Somogyi Zoltán
Somogyi Zoltán
Facebook

„Az összes magyar focicsapat kiesett július végére a nemzetközi kupákból. Harmat gyengék voltak. Már csak a most feljutott, és valamiért a bajnokság nyitómeccsét is játszható Puskás Akadémiában bízhatunk. Hátha a játékosokat magával ragadja, hogy a miniszterelnök földjén focizhatnak, állami, illetve állam által odaterelt adópénzekből (ők is). Ha viszont nekik sem sikerül, akkor ez egy újabb bizonyíték lesz arra, milyen pocsék dolog a szocializmus (az orbáni is), és mint másutt, itt is a kapitalizmusnak, a piaci versenynek van egyedül lehetősége minőséget és eredményt termelni. Az adó, ami mindig is a dolgozó ember politikus által történő kényszeres kirablása marad, még akkor is, ha jobb helyeken finoman becsomagolják elfogadható közösségi célokba, talán fordíthatódna Magyarországon is nemesebb célokra, mint a miniszterelnök magánhobbija.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2013. július 26. 11:14
Beindul a felcsút,rettegj világfoci,ha-ha-ha-ha!
geraz51
2013. július 26. 11:01
Tényleg nagyon gyengék voltak a magyar csapatok.Szégyenteljes teljesítményt nyújtottak,akár csak te ezzel a bejegyzéssel.A futbalistákat,edzőket viszont el lehet zavarni,sajnos a mellékelt ábra azt mutatja,hogy téged nem.A politikához sík hülye vagy mégis mindig találsz magadnak valakit aki felkarol.
Rydell
2013. július 26. 10:16
A DVSC-nél nem sikerült pótolni Vargát, Coulibalyt, a Honvédnál Lanzafamét és Martinezt. Persze ez nem magyarázat a kiesésre.
kjkj945
2013. július 26. 09:06
Mikor is volt jó a magyar foci??? Valamikor réges régen, mikor még a kő is lágy volt. És amikor a 90 - 120 percet végig bírták, nem ugy, mint napjainban, amikor a 40 perc is sok! Ez a sokk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!