Tényleg elbukott Bajnai?

2013. július 17. 17:58

A Facebookon Orbán után az Együtté a legnagyobb támogatottságú oldal, ez is jelez azért valamit.

2013. július 17. 17:58
salytóskifli
Nemzeti Marhulat

„Kudarcot vallott-e Bajnai a felsorolt szempontokban?

1. Népszerűség

NEM IGAZ.

Mesterházy ugyan feljött, de hosszú időn át sokkal kevésbé volt népszerű, mint Bajnai. A cikkből kimaradt (vajon miért), hogy abban a kérdésben, hogy Orbánnal versenyezve kit tartanak alkalmasnak miniszterelnöknek, Bajnai toronymagasan vezet. Még az MSZP szimpatizánsok 30%-a is Bajnait tartja jobbnak.

A
Medián listáján per pillanat egyetlen ponttal van előrebb Mesterházy, ami csak a legutolsó hónap fejleménye. Fogalmam sincs, honnan vette a szerző a 4 helynyi különbséget.

2. Szervezeti háttér

RÉSZBEN
IGAZ.

Természetesen egy most indult párt ill. pártszövetség hatalmas hátránnyal indul a még pártállami korból is profitáló MSZP ellen. Az hatalmas tévedés, hogy ne lenne az Együtt 2014-en belül értékközösség, sőt még a PM-mel együtt is meg van, nem véletlenül tudtak villámgyorsan megállapodni a közös programban. Egyáltalán nem csak Orbán leváltása a közös, ez vaskos hazugság.

Az MSZP 30 ezres tagsága meg legenda, a fele se igaz. A Facebookon pedig Orbán után az Együtté a legnagyobb támogatottságú oldal, ez is jelez azért valamit.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jason Bourne
2013. július 18. 07:18
"Természetesen egy most indult párt ill. pártszövetség hatalmas hátránnyal indul a még pártállami korból is profitáló MSZP ellen." Én meg azt hittem, hogy pártszövetség lesz meg együtt elzavarják a Zorbánt. Na most akkor a Zorbán ellen jött létre az E14, vagy a szocik ellen?
Text adósság
2013. július 18. 05:48
Bajnai nem elbukott, elcsúszott a liba foson. Azt hitte valami zöld párt és bele lépett. Prutty!
1istvan
2013. július 18. 00:34
legfeljebb azt jelzi, hogy vannak kíváncsi emberek. meg akarják tudni mit akar az a majom. ok. nem majom. végül is a haverjai egyszer miniszterelnöknek tették.
abcd
2013. július 17. 22:03
"A Facebookon pedig Orbán után az Együtté a legnagyobb támogatottságú oldal, ez is jelez azért valamit.” Má hogy apicsába ne jelentene, azt jelenti, hogy a faxbukkot már csak az idióták használják. Facebook már lekettyent.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!