Tisztelt Világ!

2013. július 23. 11:03

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy kisfiúnk nevét azért nem hozzuk nyilvánosságra, mert születése pillanatában Tarlós István átnevezte, csak még a közgyűlésnek is jóvá kell hagynia.

2013. július 23. 11:03
Nyüzsi
Facebook

„Tisztelt Világ!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy kisfiúnk nevét azért nem hozzuk nyilvánosságra, mert születése pillanatában Tarlós István átnevezte, csak még a közgyűlésnek is jóvá kell hagynia. 

Megértésüket és türelmüket köszönjük.

William és Kate”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2013. július 23. 19:36
Ezek a ballib humoristák, nem csoda hogy Sasjózsi köztük a király..
GV0917
2013. július 23. 15:20
Nagyon várom a '14-es választási harc hajráját. A HVG Szerkesztősége átnevezte Gyurcsány Ferencet!Mint hajdan Rákosi (Rosenfeld) Mátyás nevét Rákosi Márkus-ra változtatták!/1953/ Igy(ma még nem publikusanugyan )cikkeikben Gyurcsány Ferenc helyett Gyurcsány Márkus- ként említik majd! (értve van trollok? Már kuss!)
kamasuka
2013. július 23. 15:02
Ezek poénkodnak, de elsőként szopnák le Vilmost és Katalint, ha 1x interjút adnának nekik. Na akkor majd elővesszük ezt, és elküldjük nekik, hogy ők is röhöghessenek egyet. Csak megjegyzem, még egy év, és kiszállnak mögületek is a pénz(éh)es támogatók, ahogy választási vereség után szokták a semmirekellő, kenyérpusztításon kívül semmire sem alkalmas gyűlöletkeltő bandákkal kapcsolatban, és akkor nyüzsöghettek majd új munkáért valamelyik ballib vicclapnál. De vigyázzatok, mert 199 lesz a parlament létszáma, és a sok semmirekellő ballibbant képviselő, és a sleppjük is kb. csak újságíráshoz fog érteni, és ti csak reménykedhettek majd, hogy 1x még lesz munkátok valami ballib vicclapnál.
balbako_
2013. július 23. 14:36
Ezért a szarért fizetnek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!