Gyurcsány ment, de a gyurcsányizmus maradt

2013. július 23. 16:17

Mindaddig azonban, amíg a közéletben pattognak az őszödi beszéd lelkes megtapsolói, nem szabadult meg az ország a gyurcsányizmustól.

2013. július 23. 16:17
Kovács G. Tibor
Gondola

„A választott vezető elárulta azokat, akik bizalmat szavaztak neki. Hazudott az embereknek. Félrevezette a közösséget. Becsapta Mari nénit, Józsi bácsit. És Barrosót, Junckert is. Durván megsértette az alkotmányt.

Korlátozta a társadalom tájékozódó képességét.

Ez akkora galádság, amekkorát demokráciában nem lehet megbocsátani. És amikor Őszödön ezeket bevallotta, ott ült Mesterházy Attila, Bajnai Gordon és a többi szélsőséges. 2006 őszén pedig a koalíciós társ, a Korrupt Párt is értesült a köztársaság elárulásáról.

De senki nem tiltakozott a köztársaság elárulása ellen.

Cinkosokká váltak mindnyájan. Mesterházy és Bajnai talán még kacarászott is a beismerés hallatán. Talán meg is tapsolták mesterüket. Ezzel ők is szalonképtelenné váltak Európában. Nincs keresnivalójuk egy demokratikus közéletben.

A köztársaság elárulói szalonképtelenek a kontinensen.

Mindaddig azonban, amíg a közéletben pattognak az őszödi beszéd lelkes megtapsolói, nem szabadult meg az ország a gyurcsányizmustól. Hiába teszik a történelem süllyesztőjébe egykori mesterüket, Gyurcsányt. A gyurcsányizmus marad.

Meg kell tisztítani a közéletet a múlt maszatjaitól.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2013. július 23. 18:34
Fletó annyira nagyformátumú, h nem küldték, magától ment. Ballasztjától megszabadulva sincsenek elébbre elvtársai. Mással lesz a baj..
IgazságosIzomViktor.
2013. július 23. 18:24
Gyurcsányizmus-Orbánizmus.Egyik kutya,másik eb.
staliens
2013. július 23. 17:55
Kár foglalkozni fletoval, hagyni kell a saját levében főni, ahogy Orbán is ezt teszi. Ettől válik idegbeteg fa..kalappá. Mostanság is ez tükröződik az összes megnyilvánulásában.
Kronikas
2013. július 23. 17:39
Nincs gondola gyurcsányozás nélkül
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!