A Fox News rosszabb, mint az Echo TV

2013. július 28. 15:07

Mindig, amikor azt gondolnánk, hogy durva, ami az Echo TV-n megy, szembejön valami a Fox News műsorából.

2013. július 28. 15:07
Horváth Bence
444

Most Reza Aslan világhírű vallásszociológus volt a Fox News egyik online műsorának a vendége. Aslan könyvet írt Jézus életéről, tette mindezt úgy, hogy ő maga muzulmán. A Fox News műsorvezetője annyira nem tudott mit kezdeni ezzel az egésszel, hogy én is csak feszengve bírtam végignézni, amit művelt. Sajnos a videó nem embedelhető, és angolul is kell tudni hozzá, de a BuzzFeed azzal a címmel rakta ki, hogy Ez a valaha volt legkínosabb interjú a Fox News történetében? – és bizony jogosan.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kislevin
2013. augusztus 01. 17:48
"Most Reza Aslan világhírű vallásszociológus volt a Fox News egyik online műsorának a vendége. Aslan könyvet írt Jézus életéről, tette mindezt úgy, hogy ő maga muzulmán." Bence, három kérdésem volna hozzád. 1. Egy világhírű vallásszociológus miért ne írhatna könyvet Jézusról? 2. Egy muszlim miért ne írhatna könyvet Jézusról? (Hiszen Jézus a Koránban is szerepel.) 3. Hova jártál iskolába? Helyesbítek: jártál iskolába?
feketemacska
2013. augusztus 01. 14:01
Bucibence!Ne nézd az ECHO-t mert még megárt a kompetenciádnak!
kuwiq
2013. július 29. 21:27
444 a médiapiac meg újpéterítőjének friss felfedezettje Egyébként az "interjú" tényleg tök gáz, a láthatóan segghülye , inkább bemondó, mint riporter az intarjúalanyt mindenáron muszlim vezetőnek akarta tekinteni, szerencsétlen hiába mondta, hogy ő tudós, történész PhD, 20 éve kutatja az evangéliumokkal kapcsolatos régészeti, történeti adatokat, a családja fele keresztény, a felesége is, az öccse speciel keresztény pap, egyedül ő muszlim a családból.... Különösen borzalmas volt, amikor a "ripoerterhölgy" felolvasott egy véleményt papírból, ezzel még az alapfokú nyelvvizsgán is megbukott volna... Azon mindenesetre meglepődtem, hogy a szerző szerint a rómaiak komolyan dokumentálták Jézus tevékenységét. Mindenesetre a szerző azt állítja, hogy csak a hivatkozásai kitesznek 100 oldalt... A műnek igen jó reklám volt, a foxnewsnak meg a hölgynek nem annyira, égett mint a zorbángazdagodást vizsgáló bizottság...
Reeves
2013. július 29. 21:26
kisbence most aztán megmondta a tutit Bencécske, kapsz egy buksit a homlokodra az újabb magyargyalázásért ("rosszabb mint az EchoTV) a gazditól, aztán mehetsz tovább mosni az agyad (helyét) a szektAVT-re meg az Éjjel-nappal Bukarestre Vagy bebújhatsz a (csúnya, náci) kemencébe
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!