Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia
Ausztria
21:002024. június 17.
Franciaország

Menetelő Forradalom

2013. július 24. 20:38

Éppen a Békemenet szellemisége ad kellő erőt a polgári oldalnak, hogy a 2014-es országgyűlési választásokon ismét kétharmados győzelmet érjen el.

2013. július 24. 20:38
Haász Rudolf
Narancsszelet Blog

„Kezdjük ezt a cikket négy kérdéssel! Kétharmad? Ismét? Miért ne? Mi változott 2010 óta? Az ország megújításának szándéka semmit nem változott, az eredmények logikusan magyarázhatóak, azok hatása  kiszámítható, ezért minden áron folytatni kell a kormányzást! A kétharmadot újra megszerezni azért fontos, hogy világossá tegyük az európai közvélemény számára, hogy az, ami a második Orbán-kormány alatt történt, nem - a swingereknél szokásos - úgymond egy éjszakás kaland, nem visszaélés a tömegek véletlennek látszó megszerzett maximális támogatásával, hanem annak a túlnyomó többségnek az akaratát és töretlen támogatását élvezi, amelyik éppen azt akarta, hogy óriási horderejű változások történjenek idehaza!


Mondjuk csak ki bátran, mert a sajtószabadság és a szólásszabadság miatt megtehetjük, hogy éppen a Békemenet szellemisége ad kellő erőt a polgári oldalnak, hogy a 2014-es országgyűlési választásokon ismét kétharmados győzelmet érjen el. Ez a kezdeményezés ugyanis összehozza a józan gondolkodású, békés embereket, s már-már a csíksomlyói búcsúhoz hasonló spirituális, lelki erőt adó eseménnyé válik! Bizonyíthatjuk ezzel, hogy továbbra is rendületlenül hiszünk a szeretet és az összefogás erejében. Bencsik András kollégám szeretné megszervezni a történelem legnagyobb békemenetét, amely nagyobb lenne, mint amilyen az első volt, és jelentősebb is, mert a polgári demokráciákban szokatlan mértékű és intenzitású elkötelezettségről adna tanúbizonyságot.

Maximális felhatalmazás két cikluson át. Ezzel lehetne végképp elhallgattatni a balliberális oldalt, no meg az MSZP és a többi baloldali párt Parlamentből való kiejtésével. Mi kell ahhoz, hogy a Fidesz, mint baloldali párt még egy ciklust kapjon? Hit, elszántság és meggyőző erő. Apropó baloldali párt: a Fideszre valóban rá lehet aggatni, hogy baloldali párt! A többi politikai appendix a multik érdekeinek kiszolgálója! A fenti két fogalom annak a bizonyossága, hogy az országgyűlési választásokon a fülke magányában behúzott szavazójel valóban képes volt, képes lesz és mindenkor képes is marad arra, hogy meghatározza a történelem alakulását. Ha van bennünk hit, elszántság és meggyőző erő, akkor az a láthatatlan forradalom, ami 2010-ben alapjaiban megváltoztatta a magyar világot, még nem ért véget, tartalékai nem fogytak el, bőven van benne tűz.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hozso
2013. július 25. 10:10
Reális esély van arra,hogy 2014-től ismét Fidesz-kormány lesz az ország és minden ország hosszútávú érdeke az,hogy ne kétharmaddal,bár a realitás az,hogy a háromnegyed se kizárt,mégpedig azért mert kell korlát,akkor is ha a kontrollt nem szeretem emberek töltik be.Most a kontroll az EU egyes tagjai,amit lehet akadékoskodásnak nevezni,de hosszú távon jó,hogy senki -a magyar kétharmados kormány-se teljhatalmú.Ha hosszú ideje potens ellenzék nélkül működik egy kormány,akkor elkapatja magát és hajlandó azt hinni,hogy a kétes,egyébként kritizálandó lépései is pozitívak,csak jól kell csomagolni.Nem feltétlenül azért mert született rosszak,hanem mert a hatalom természete az,hogy a telj felé halad,aminek a vége az lesz,hogy kritika hiányában bizonyítva van,hogy az ő hatalma mindenképpen jó,mégha teljhatalom is,sőt ha így van igazságtalan,hogy még nem teljhatalmú.Nosza tovább az úton kritikátlanul.
nyugalmazott tanár
2013. július 25. 09:28
a Fideszre valóban rá lehet aggatni, hogy baloldali párt! A többi politikai appendix a multik érdekeinek kiszolgálója! Pontos meghatározás. A baloldali szolidaritás a másik oldalon nyomokban sem fedezhető fel. A kisembereket odavetették a multik martalékának, és később, ellenzékben is minden kérdésben a bankok és a nemzetközi nagyvállalatok oldalán álltak. Folyamatosan azzal riogatták a társadalmat, hogy ha megorrolnak ránk, akkor államcsőd következik. Ezzel próbálták zsarolni a választókat, amíg be nem bizonyosodott az alantas szándék, és hogy kiknek a malmára hajtják a vizet.
nyugalmazott tanár
2013. július 25. 09:24
Ez a kezdeményezés ugyanis összehozza a józan gondolkodású, békés embereket, s már-már a csíksomlyói búcsúhoz hasonló spirituális, lelki erőt adó eseménnyé válik! Nagyon igaz.
Ravenlord
2013. július 25. 08:26
"Ezzel lehetne végképp elhallgattatni a balliberális oldalt, no meg az MSZP és a többi baloldali párt Parlamentből való kiejtésével. " A cél: egypártrendszer. Tényleg ezt akarjátok? Nem veszitek észre, hogy most már végkép eluralkodott a fidesz háza táján a bolsevik mentalitás? Polgári oldal??? Miről beszél ez? Semmi sem áll távolabb a polgári gondolkodástól mit amit a mai hatalom művel. A sok szerencsétlen agyhalott békementes meg tapsikol neki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!