Mit csináljak internet nélkül?

2013. július 29. 20:35

Konkrét elképzelésem egyáltalán nincs arról, mit tehetnék internet nélkül. Egy-két felvetés mellett az olvasókhoz fordulok.

2013. július 29. 20:35
Fülöp Péter
Cink

„Már a mai nap folyamán is akadtak problémák, de ma nyolctól elszabadul a pokol: nem lesz internet a számítógépen, és sehol máshol a házunkban. Veszélyesen meleg van kint, elfogadhatóan hűvös van bent, közeleg a kedd délelőtt és még vészesebben közeleg a vad hétfő este. Teljes kétségbeesésemben a következő lehetőségek merültek fel arra, mivel tölthetném az elkövetkezendő 16 átkozott órát.

SPORT

Nagyon meleg van kint, talán sikerülne elájulni.

OLVASÁS

Inkei Bence Mirelit című könyvét még mindig nem olvastam el, talán most!

ALVÁS

Aludni biztosan fogok, de mennyit?

MUNKA

:-)

JÁTSZANI A KUTYÁVAL

Nincs is kutyánk.

GTA SAN ANDREAS

Magas épületekről leugrálni örök móka.

Ezek voltak az én ötleteim, de vajon mit ajánl a Kedves Olvasó? Kommentekben várom a jobbnál jobb tippeket, amiket pontosan akkor fogok elolvasni, amikor megint lesz itthon internet!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
freehckr
2013. augusztus 16. 20:19
...és a képen az ott a te szobád? A légkondi meg derékmagasságban? Hát... te tudod... Talán a szabadidődben átnézhetnéd a fizika tanulmányaidat, konkrétabban a hőáramlást... :)
Fakuttya
2013. július 31. 14:43
Ütős anyagot nyomhat, ha már a dugás se jut eszébe a kis hernyónak.
micream
2013. július 31. 14:43
Orbán! "Én juttattalak hatalomra 2010-ben, sok becsapott honfitársammal együtt. Bevettük a maszlagot, hogy te elszámoltatsz és új korszakot nyitsz a magyar nép történelmében (én balga). 2014-ben elveszem a hatalmadat és számon foglak kérni, elszámoltatni. Ha kell és indokolt, börtönbe juttatlak az olajszőke mutyis haverjaiddal együtt,azért mert visszaéltél a bizalmammal, a felhatalmazásommal. Én megtiszteltelek azzal, hogy szolgálhatsz engem és 10 millió magyart határon belül. Kaptál tőlünk jó fizetést ezért. Nem érdekelt mit loptál előtte össze... Te nem elégedtél meg ezzel.....több kellett. Király akartál lenni, mert azt hitted uralkodhatsz... HÁT NEM! Te ezt elbasztad. Most én jövök! A demokrácia szabályai szerint le fogunk váltani.A Fidesz ellenzéki párt lesz és ELSZÁMOL-sz! Ha bármiféle csalást látunk részedről és a slepped részéről, akkor itt FORRADALOM lesz. ÍGÉREM! Viselned kell sorsosat, ha felvállaltad azt, hogy pénzért, hatalomvágyból hülyének nézed a MAGYART. OLKT (Gál György) (a TEK-ed pedig bekaphatja!)" egy levél a fészbukról
MacElek
2013. július 31. 00:07
Azt próbáltad már, hogy nem csinálsz semmit?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!