A bűn utcája még mindig véres

2013. július 22. 19:22

Csúszásveszély, omlásveszély? Sokkal inkább idegössze-omlásveszély.

2013. július 22. 19:22
Fülöp Péter
Cink

„Amint értesültünk a ma délelőtti eseményekről, három óra múlva már úton is voltam a Murányi és a Peterdy utca - akkora már legendás - találkozása felé. Hetedik kerület, közel a Hősök tere, nem is vagyok meglepődve, hogy itt találta el országunkat a bűn nyila. Mondanom sem kell, nagyon izgultam. Mindent az olvasókért, mormoltam magamban, amint leszálltam a sárga metróról a Kodály köröndnél. Senki más nem szállt le rajtam kívül. Véletlen? »Nem hiszem« – hittem. Miközben egyre közelebb kerültem az ominózus utcasarokhoz, táblák figyelmeztettek a veszélyre.

Csúszásveszély, omlásveszély? Sokkal inkább idegössze-omlásveszély. Amikor megpillantottam a Murányi utcát, nem hittem a szememnek. Minden úgy nézett ki, mintha mi sem történt volna. Emberek is csak alig kószáltak az utcán, valószínűleg mindenki inkább visszahúzódott otthonába.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2013. július 23. 09:07
Fül és farok kerestetik, mert ennek nincs egyik sem (az eredeti teljes cikknek sem). Szavazzunk meg neki egy pulitzer emlékdíjat!
Fakuttya
2013. július 23. 01:59
Az Aranykéz utcáról beszél?
*ufó*
2013. július 22. 20:14
ez semmi engem ma átkúrtak a tarjával a közértben, még ilyen szart az életben nem ettem, aztán kiraktam a maradékot a kukára, hátha vmi hómlesz kutyájának jó lesz ...
Öreg
2013. július 22. 20:09
Nem a Jobbikos Zagyva a zagyva!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!