A baloldali visszatérés nyilatkozata

2013. július 18. 17:00

A baloldal nem tud többet mondani a kormányváltás előtti állapotokon nyugvó hatalomgyakorláshoz való visszatérés igényének felvázolásánál.

2013. július 18. 17:00
Fodor Csaba
Nézőpontok

„2013 nyarán a baloldal nem tud többet mondani a kormányváltás előtti állapotokon nyugvó hatalomgyakorláshoz való visszatérés igényének felvázolásánál. A nyilatkozat így érdemi előrelépés helyett inkább a nyári szezon pótcselekvése, illetve a Mesterházy Attila és Bajnai Gordon közti aktuális erőviszonyok kényszerű elismerését jelenti. A stabil identitás, az erre épülő konkrét célokat rögzítő program és egy erős vezető személye továbbra is komoly hiányosság a baloldalon. A folyamatosan változó erőviszonyok tükrében ráadásul mindkét fél részére zsarolási alappal szolgálhat a zárt ajtók mögött lepecsételt politikai nyilatkozat. A hosszú távú működőképesség érdekében e képlékeny dokumentum helyett elsősorban stabil identitásra és egy erős vezető kiválasztására kellett volna építeni az együttműködést.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szalámis hegedű
2013. július 19. 08:06
Ma már elég annyit mondani: orbántakaroggy!
nyugalmazott tanár
2013. július 19. 07:09
A baloldali visszatérés nyilatkozata Ez a "baloldalnak" álcázott rohamosztag a többség - és számos bírósági ítélet - szerint nem egyéb egy pártnak leplezett rablóbandánál. (Lásd: "maffiabaloldal)
nyugalmazott tanár
2013. július 19. 07:05
"A baloldal nem tud többet mondani a kormányváltás előtti állapotokon nyugvó hatalomgyakorláshoz való visszatérés igényének felvázolásánál. " Mert elszólja magát: minden hatalmat a szovjeteknek. A cél a hatalom megragadása, bitrolása, hogy azután ott folytassák az ország szétrablását, kiárusítását, ahol abbahagyattuk velük.
AJSF
2013. július 18. 20:47
Ennél a kisgyereknél kevés irritálóbb pöcsöt láttam az ő korában. És máris befér a legnagyobb seggekbe, hogy onnan kajabáljon kifele nagy garral és még nagyobb önbizalommal a szaros kis kakas. Hiába na, nem tudja még, milyen az, amikor megkapja az élettől a maga sallereit meg kokijait, ha már az apja nem nadrágolta el, amikor kellett volna. Ja az irományhoz: szokásos gondolattalanság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!