Ökoszósölkomcsik?

2013. július 31. 15:33

A fejlődő világ gyarapodó középosztálya még megismételheti a fogyasztói világ 70-es, 80-as évekbeli európai tündöklését.

2013. július 31. 15:33
Csillag Zoltán
Branding blog

„Az anarchista és szélsőbalos jellegű – olykor zöld üzenettel kevert - gondolatok is terjednek, részben erről szól az Anonymous, az Occupy mozgalom, vagy a hagyományos rendszeren kívüli pártok vagy a közösségi hitelezés sikere. Nálunk az ismert előzmények miatt a szélbal egyelőre kevésbé népszerű, bár a hitelmizéria kapcsán akadnak erős áthallások.

Miközben az Óvilág fogyasztói szempontból is az anarchia felé halad, azért nem igyekeznék még szabadulni a »polgári« márkákat gyártó cégek részvényeitől sem: a fejlődő világ gyarapodó középosztálya még megismételheti a fogyasztói világ 70-es, 80-as évekbeli európai tündöklését. Az még érdekes kérdés lesz, hogy mennyiben másolják majd a folyamatokat, illetve mennyiben keverik azokat az időközben rendelkezésre álló megoldásokkal: például környezetvédelmi, vagy akár a social media alapú technológiákkal és megfontolásokkal.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakuttya
2013. augusztus 01. 01:03
És?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!