Orbán Viktor, a sportdiplomácia bajnoka

2013. július 23. 16:09

Méltatlan Orbán önfényező, szemtelen húzása azokra az emberekre nézve, akiknek a munkáját dícséri a 2021-es úszó VB megrendezésének elnyert joga.

2013. július 23. 16:09
autognomia
Hacsaknem

„Méltatlan ez az önfényező, szemtelen húzás azokra az emberekre nézve, akiknek a munkáját dícséri a 2021-es úszó VB megrendezésének elnyert joga. Azokra a sportolókra és szakemberekre, akiket sokkal ritkábban talál meg a kamera szeme, mint a mások teljesítményéből politikai tőkét kovácsoló miniszterelnököt, akiknek viszont óriási és néma szerep jut Magyarország ama nemzetközi elismerésében, amelynek lerombolásában senki nem mutatott még akkora elszántságot, mint éppen Orbán vezér.

Szóval igen, győztünk! Elismerés illeti ezért a magyar úszósportot, az úszószövetséget, és Magyarországot.

Tőled annyit kérnék, Viktor, ha már nem bírtál ellenállni a barcelonai rivaldafénynek, legalább kímélj meg a mások sikerét önkényesen kisajátító tájékoztató levéltől. A megspórolt pár százmilliót meg költsd nyugodtan az úszósportra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kvasztics Fedor
2013. július 23. 21:15
Milyen jó lett volna a ballibeknek azon csámcsogni, hogy lám, lám a világ nem ad oda egy ilyen eseményt a felcsuti....................... ................................ -nek - ezt itt szabadon kitölthetik az említettek. A világ viszont odaadta a rendezés jogát, ezért aztán maradt a siránkozás afelett, hogy Orbán egyáltalán létezik.
qccqccqcc
2013. július 23. 19:25
Dícséie hosszú í-vel. Mennyi az iskola, 2 elemi?
dudly55
2013. július 23. 18:25
Ezen a Mandíneren a hozzászólók olyan alpári módon fejtik ki a véleményüket, hogy úgy döntöttem, nem fogom se a cikkeket se a hozzászólásokat elolvasni, mert ez a stílus nem méltó az emberhez.
jégecet
2013. július 23. 17:59
Vityka a bajnok, smogger meg hozza a formáját. Az élet így kerek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!