Nincs olyan, hogy magyarabb meg még magyarabb

2013. június 04. 10:03

Olyan van, hogy magyar polgár, aki szereti a hazáját, és aki tisztel másokat. Ez jelenti a valódi összetartozást. A többi csak duma...

2013. június 04. 10:03
Vadai Ágnes
Facebook

„Hát, eljött végre a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium nagy napja. Mehet mindenki a barackfa alá énekelni, hogy »kezeink összeérnek, talpaink egymásra lépnek«. Azt majd egyszer valaki biztosan elmagyarázza nekünk, erre a dalra nem túl fogékony magyaroknak, hogy a saját hazánkba, miért kell minden egyes nap bizonyítani magyarságunkat. Szerintem be kéne már ezt fejezni. Nincs olyan, hogy magyarabb meg még magyarabb. Olyan van, hogy magyar polgár, aki szereti a hazáját, és aki tisztel másokat. Ez jelenti a valódi összetartozást. A többi csak duma...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qccqccqcc
2013. június 04. 16:17
Neked is be kéne már fejezni baszd meg. És elmenni a búsba. Örökre. Ez sokat segítene gyűlölködés nélküli Magyarországgá válni, és abban magyarrá lenni.
qccqccqcc
2013. június 04. 16:16
Neked is be kéne már fejezni baszd meg. És elmenni a búsba.örökre. Ez sokat segítene gyűlölködés nélküli Magyarországgá válni, és abban magyarrá lenni.
vigyor
2013. június 04. 13:26
"Nincs olyan, hogy magyarabb meg még magyarabb" Persze, hogy nincs. És nincs olyan, hogy magyarkodás, mélymagyar, ilyenek sincsenek,pedig használjátok elég sűrűn, ugye Ágika? Valaki vagy magyar vagy nem, és ennek köze nincs az aktuális állampolgárságához...
kjkj945
2013. június 04. 13:20
Vad? És aki bruxelesbe, meg az ejuba és jusába megy belügyeket kiteregetni, az aki szereti a hazáját, és aki tisztel másokat, és ez jelenti a valódi összetartozást????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!