A meztelenre vetkőztetett rezsim: a Gipsz Jakab-gate

2013. június 17. 11:27

Ez az egész szól elsősorban a közpénzek pazarlásáról, a haveroknak való osztogatásról, a mutyiról, a lenyúlásról.

2013. június 17. 11:27
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Szabó Tímea blogja

„1. Ez az egész szól elsősorban a közpénzek pazarlásáról, a haveroknak való osztogatásról, a mutyiról, a lenyúlásról. Teljesen mindegy, hogy fideszes vagy baloldali, liberális vagy akármilyen szervezetről van szó: ha tízmillió forint közpénzt adunk egy civil szervezet harmincezer forintos honlapjára, az elfogadhatatlan – és egyben optikailag lopás-szagú (elnézésért a képzavarért).

2. Komoly múltra visszatekintő nőjogi szervezetek nem nyertek a pályázaton, míg a »márnemdoktor« Schmitt Pál feleségét megvendégelő, a honlapjukon szereplő információk szerint semmilyen érdemi civil szakmai tevékenységet nem végző szervezet civil mértéket rengeteg pénzt kapott. Ez a civil szféra elleni csendes küzdelem látható jele – álcivilek viszik el a valódi, kritikus civilek támogatására fordítandó pénzeket.

3. Az egyesület honlapján nem érhető el semmilyen beszámoló a tevékenységéről, pedig a vonatkozó törvény értelmében a beszámoló és a közhasznúsági jelentés közzétételi kötelezettsége kiterjed azok saját honlapon történő elhelyezésére is. Sőt, egy kormányrendelet ennél szélesebb körű és folyamatos tájékoztatást ír elő. Ha húszmillóból annyi történt a szervezetnél, amennyi a fényképeken látható, az nem világos, hogy mennyiben kapcsolódik egyáltalán a nőjogi kérdésekhez. Alakuló ülés Fideszes országgyűlési képviselőkkel, lengyel szimpatizánsokkal közös Orbán-imádat, Csíksomlyón aranyos népi gyerekek előadása, a lengyel vendégtapsolók között felülreprezentált Gazeta Polska nevű újság regionális találkozója – mi a túró köze van ezeknek a nőjogokhoz?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Toportyán tiszteletes
2013. június 17. 17:09
Undorító ez a narancsmaffia,stadion helyett jobb ha börtönszárnyakat építtetnek...
blackhorse
2013. június 17. 17:01
Te gerinctelen,hülye tyúk!Azok mellé állsz,akik ellen létrejöttetek???Senkit nincs jogod bírálni azok után,hogy beálltál a libatolvaj mögé!
Békafa őrnagy
2013. június 17. 15:37
A Szabó család 3246. részét hallották, kedves hallgaóink.
qccqccqcc
2013. június 17. 15:20
A baszatlan picsa az baszatlan picsa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!