Most vagy soha!

2013. június 15. 08:30

Árok Kornél barátommal személyesen megyünk el Bajnai Gordonhoz, az Együtt 2014 vezetőjéhez és arra kérem: azonnal, kezdje el az érték és nem az érdek alapú szövetségkötést.

2013. június 15. 08:30
Schmuck Andor
Szocdemek

„Aggódással figyelem az elmúlt napok sajtóhíreit, amelyek szerint a baloldali együtt működés a 2014-es országgyűlési választásokra megtörni látszik.

Ebben a közös összefogásban nekünk, szociáldemokratáknak is van szerepünk, de felelősségünk is, hiszen minden nap elvesztegetett idő, aminek elsősorban nem a politikai együttműködésben érintett pártok látják kárát, hanem az ország lakossága.

Éppen ezért úgy döntöttem, hogy Árok Kornél barátommal személyesen megyünk el Bajnai Gordonhoz, az Együtt 2014 vezetőjéhez és arra kérem: azonnal, kezdje el az érték és nem az érdek alapú szövetségkötést, amelyhez minden segítséget mi szocdemek, szociáldemokraták megadunk.

Arra kérek minden baloldali, balközép, liberális honfitársamat, akinek fontos az összefogás, kövessék a példámat, keressék meg számukra kedves politikust és szólítsák fel összefogásra. Mert, »itt az idő, most vagy soha«!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Toportyán tiszteletes
2013. június 16. 09:23
Feleződött a narancsmaffia szavazótábora,be is vannak troselva rendesen,a baltás üzlettel megszüntek kultúrembernek számítani...
packó_
2013. június 15. 23:09
OK kis smukk...hogy sikerült multkor a fogyókúra?
Leszart Rittberger
2013. június 15. 22:44
Olyan szép volt az egy db like a poszt mellett. Én ideológiailag igen képzettlen volnék, ezért kérdésem volna kedves Andor : -Az idősek(szépkorúak) mind szocdemek ? -Csak egy részük szocdem, de azokat te járókeretezteded a szavazásra ? -Ez az szocdem(együtt 2014 párt) és a TT két külön projekted....csak nagy az átfedés ?
Next adósság
2013. június 15. 20:52
Vigyázz Kis Mukk nehogy bele ess az Árokba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!