A hazugságbeszéd igazsága

2013. június 04. 18:32

Ha Gyurcsányt a szocialisták belülről puccsolták meg, miért nem áll elő a „hős”? Ha pedig Gyurcsány újabb politikai manőveréről van szó, miért nem leplezik le?

2013. június 04. 18:32
Rákóczi Péter
Célpont blog

„Őszöd óta is folyamatosan hazudik a baloldal – nem kicsit, nagyon. Ha nem így lenne, már tudnánk, ki volt a kiszivárogtató – egyszerre ugyanis nem lehet igaz Gyurcsány Ferenc »valaki a pártközpontban férhetett hozzá« elmélete és az MSZP magyarázkodása, miszerint semmi közük az egészhez.


Ha Gyurcsányt a szocialisták belülről puccsolták meg, miért nem áll elő a »hős«? Nekik a mai napig vállalható (az időközben plágiumgyanúba is keveredett) volt miniszterelnök? Akár ismét szövetségre is lépnének vele?

Ha pedig Gyurcsány újabb politikai manőveréről van szó, miért nem leplezik le? Nincs hozzá elég bizonyíték?”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tuti
2013. június 05. 10:44
Az, hogy a kiszivárogtató ki volt és milyen céllal, az nem kétséges. Az, hogy nem egy nemzet elé történő kiállással, hanem ilyen manipulatív módon történt a helyzet nyilvánosságra hozása, az tökéletesen jellemzi az akkori vezetést. Biztos vagyok benne, hogy a kiszivárogtatástól nem ezt várták, hanem a pillanatnyi megrökönyödés után egy pozitív reakciót. Pont ezt szolgálta a kiszivárogtatás módja, és hogy a gyanút a FIDESZ-re terelték. Ma már tudjuk, hogy ez abszurdum volt. Biztos, hogy nem egyszemélyi döntés volt a kiszivárogtatás és annak módja sem. Ha most bármelyik baklövő demagógról kiderülne konkrétan, hogy benne volt, az a pályája végét jelentené, részben a permanens hazugság, részben a blama miatt. Ezért a nagy hallgatás, ugyanakkor szinte biztosan lehet sejteni az igazságot. A bizonyos sejtés azonban még nem bizonyosság, és ez a még a politikában aktív manipulátorok szerencséje.
sellafield1957
2013. június 05. 08:34
hagyjuk máa süketelést nyilván eleinte jó ötletnek tűnt tudatosan kiszivárogtatni, a rohadt fidesszel meg megegyeztek hogy nem nyúl a hatalomért ... pofázik meg hőzöng meg politizál de a szoci ciklust nem veszélyezeti nem is nyúlt a hatalomért turbán viktor elvtársi fosadék ő ahhoz a cél nyilvánvaló volt egy tiszta vizeletet a pohárba tip igazságbeszédnek beállított politikai sokkal , elévágni a megszorításoknak amik úgyis nyilvánvalóvá teszik a választási ígérgetések hazugságát stb)... népszerűségvesztést erről az egész rohadt mszps /fidesz vezetői bagázs tudott, és a fidesz se mert a hatalomért nyúlni, a nyilvánvalóvá tett választási csalás, azaz a demokratikus csőd ellenére se ... sólyom lacika se ugatott bele , csak az imázsa kedvéért, hátmégis a fidesz meg szépen kivárta az elvtársai döglődését , rájátszott és csinált belőle egy 2/3 ot maguknak , és azóta is ebből akar megélni ...ezen pampognak ... fosadékok aztán az események fényében már lehet tudni hogy rohadt nagy politikai baklövés is volt : (szarnak, bajnak nincs gazdája ) és akkor hazudoznak össze vissza mint ahogy nyomorult csökött agyú generáció
IgazságosIzomViktor.
2013. június 05. 08:01
Megmondjam az igazmondást?Neeemérdekeeeel már az öszödi beszééééd!Sokkal jobban érdekel hogy öszödözés közben pusztulunk lefelé.Nem kicsit!Nagyon!
bohocugyi allamtitkar
2013. június 04. 23:16
nini a drogos alhirtvs idiota..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!