Az Egymillióan a magyar sajtószabadságért nevű csoport reakciója...

2013. június 25. 12:31

...arra a hírre, hogy MN-es és HírTv-s újságírókat be sem engedtek, indexes tudósítókat pedig kitiltottak a szárszói balos dzsemboriról.

2013. június 25. 12:31
pelikán*
Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qccqccqcc
2013. június 25. 19:32
Óriási:-)
1000bocs
2013. június 25. 18:50
"Ha valaki eljön hozzám egy bulira, és azt látom, hogy lefényképezi a vendégeimet, és kiposztolja őket valahova, hogy milyen rondák, bénák, meg hülyék, akkor az illetőt én is kivágom, mint a taknyot." - eltéveszted a sorrendet, okot és okozatot. Ha vállalhatalanok a vendégeid, mert rondák és bénák, ne várd hogy a fotós retusálja őket gyönyörűre. A fotón az lesz, amit ti mutattok magatokból. Ha nem tetszik amit látsz, nem a tükör vagy a fotós a hibás. Plusz. Ha a sajtót elhívod, az eljön, mint mindenki más. Fényképez, ahogy a fotósok szoktak (ezért hívtad őket). Véleményez, beszél rólad, ahogy az újságírók szoktak (ezért hívtad, igen TE HÍVTAD őket) Azért, hogy a vendégeid ízléstelenül öltöznek, nem a sajtós a hibás. B@szd ki másnap a Heller Ágnest, ha még egyszer nyugdíjas transzvesztitának öltözik a Te kertedben, a Te vendégeidet sokkolva ezzel, és Téged lejáratva a sajtó előtt. Ha vállalhatatlan a bandád, legközelebb ne hívj újságírókat.
perszekutor
2013. június 25. 15:54
==Az Egymillióan a magyar sajtószabadságért nevű csoport EREKCIÓJA...== Ez meg milyen liberális aberráció már megint?
tóth mária
2013. június 25. 15:17
jav.: ballib
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!