Honnan jön ez a sok bunkó?

2013. június 30. 10:37

Sötét jövőt vetít elénk az immár több generációt is mérgező belső fékek és önkontroll nélküli létmód.

2013. június 30. 10:37
Muki
Fejlövés

„Szóval azért kapjuk az ívet rendesen. Unom mások panaszkodását, s unom a saját panaszaimat is. Unom a sztorikat, amelyeknek degeneráltak a főszereplői, s létük egyetlen értelme, hogy a mellékszereplők életét túlsózzák. Mindezzel együtt is elkeserítő, hogy az ember a legváratlanabb időben és helyen fut bele magasabbnak tűnő, de mégis alacsonyabb szintű életformákba. A legkeményebb helyzet, amikor olyan egyénektől jön a vonal alatti viselkedés, az önkontroll szinte teljes hiánya, akik első ránézésre hasznos tagjainak tűnnek a társadalomnak. Ezerszer megírtam, s ezzel nem is vagyok egyedül: sötét jövőt vetít elénk az immár több generációt is mérgező belső fékek és önkontroll nélküli létmód. És nem a ruha teszi. Az erőszakos viselkedés normává válására már évekkel korábban figyelmeztettek, ahogy kemény inflációnak indult a tolerancia és segítőkészség is mint alapértékek.

Mivel szinte semmilyen valódi visszajelzést nem kapnak az internet világában szocializálódott tömegek, s igaz a közhely is, ami szerint a tiszteletet, a megértést, a szolidaritást nem ismerik még csak hírből sem, így kódolva vannak a kritikus helyzetek. Tahónak lenni nem életkori sajátosság. Viszont ahogy én is elnézem, a jövő reménységei hamarabb posztolnának fotókat egy baleset helyszínről, minthogy mentőt hívnának. Noha ez pont nem az én állításom, kellően sok faarcot látok a városban járva ahhoz, hogy ezzel maximálisan egyetértsek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballada
2013. június 30. 19:04
Sok bunkó a Canadai Magyar Hírlapról jön ide ,nagy része hazánkból kitántorgott disszidens.Igen mély kapcsolatuk van gyf bajnai meseházi szoci körökkel ,de van még egy kis szutyok csoport paltalkon ,külföldön élő magyarok akik dollár kommunisták ,ezerrel szidják Orbánt holott csak annyi közük van az anyaországgal turistaként haza látogatnak ,van ott még egypár "nemzeti erőforrás" is (cigány) Miskolc tájékáról.. http://kanadaihirlap.com/ Na ez is egy szocik barátja oldal.A Melitta a főfő kitántorgott vezetésével ,egy két öreg komcsi kihullott ,"PUFI" CanadaHun - Kanadai Magyarok Fóruma
atila68
2013. június 30. 18:37
Ezért sajnálom, hogy bezárt az origo fórum. Ott elvoltatok egymást közt.
Ászok
2013. június 30. 18:10
Engedelmükkel a cikk eredeti gondolataival teljesen egyetértek. Nem vagyok kíváncsi azonban a bayerista-gyűlölködő tanoncok Mein Kampfjára. A hat elemit meg nem haladó gondolkodású ősmagyarok, nemzeti büszkeségtől átitatott pátoszára. Tanácsokat sem fogadok el miként lehet a Nagy-Magyarország térképét a homlokomra tetováltatni. Sajnos ma Magyarországon az egy főre degeneráltak száma meghaladja a kettőt. Magam csak Kósa-doktrina alanyainak hívom őket hisz ezekre építve akarják megnyerni a választásokat. Amennyi ezekből van bizony esélyük is van. Mint ahogy vezéretek a maffiafőnök mondta idb. azaz idiótabiztos üzeteket kell eljuttatni ennek a degenerált tömegnek akik mindent elhisznek csak mondjuk meg ki az ellenség. Zsidók, cigányok, multik az unió, liberálisok,balosok szinte mindegy csak gyűlölni lehessen valakit. Kérlek válaszolj legalább tudom ki tartozik ehhez a körhöz.
qccqccqcc
2013. június 30. 15:31
Balról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!