Te fogod holnap énekelni a Nemzeti Összetartozás Dalát Orbán Viktorral?

2013. június 03. 13:07

Mert én úgy vagyok ezzel, soha nem volt még olyan kormány, amelyik úgy megosztotta volna az országot ellenségkereső, gyűlölködő politikájával, mint ez.

2013. június 03. 13:07
Mesterházy Attila
Mesterházy Attila
Facebook

„Te fogod holnap énekelni a Nemzeti Összetartozás Dalát Orbán Viktorral? Mert én úgy vagyok ezzel, soha nem volt még olyan kormány, amelyik úgy megosztotta volna az országot ellenségkereső, gyűlölködő politikájával, mint ez. Orbán kormánya éppen hogy akadálya a nemzeti összetartozásnak! Ne dőljünk be ezeknek a hamis hangoknak, fals szólamoknak! Ne higgyük el, hogy amit mondanak, azt úgy is gondolják! Álszent, hazug autokrata rendszert épít ki Orbán Viktor, amelynek nyilvánvaló szándéka az egypártrendszer kiépítése.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ouroboros
2013. június 04. 10:05
Simán, Attis, egész nap azt nyomom. Talpaink egymásra lépnek — én például nagyon szívesen tapodnám Viksa talpát, egyébről nem is beszélve. Azt sem szabad elfeledni, hogy a barack egy egyetemesen pozitív szimbólum (a harmatos rét is erre a szimbolikára játszik rá).
Monkey4you
2013. június 03. 20:31
Patkánycincogást nem kérünk! Neked kuss van, köcsög!!!
Necoure Yamakee
2013. június 03. 20:15
Engem egyszera fidesz bekava valtoztatott! De mar elmult.
kukagyerek
2013. június 03. 19:53
attika! Az "összetartozás dala" nem egy sikeres "mű", de ettől még te nem leszel különb, mint amilyen vagy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!