Egyetlen telefonszám

2013. június 09. 17:02

Minden támogatás és anyagi segítség csak egyetlenegy, központi számra küldhető, hozzám, az államhoz.

2013. június 09. 17:02
Lángh Júlia
Galamus

„A Pásztor fiú előre lendítette a lábát, Einstand, mondta, és talpai egymásra léptek a segélyvonalak telefonszámai fölött. Mit okvetetlenkednek mindenféle civil szervezetek, nehogy már elorozzák előlünk a dicsőséget és a zsozsót, akkor van rend, ha minden az állam kezében összpontosul. Einstand és pofa be, most megmutatjuk, mi az együttműködés és az ő rendszere. Minden támogatás és anyagi segítség csak egyetlenegy, központi számra küldhető, hozzám, az államhoz.

Nem is lenne ez nagy baj, ha bízhatnánk a lenyúlásokkal jeleskedő államban, ha egyúttal nem azt sugallná ezzel, hogy humanitárius és egyházi szervezetekben viszont ne bízzunk. (...)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 335 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vidorka
2013. június 10. 08:15
A devecseri adományok után már nincs bizodalmam ebben a kormányban! Ez az egy adományvonal újra felveti a gondolatot, hogy valakik zsebre játszanak. Emlékezz a devecseri kavicsszállításokra. 8-15km-es körzetben több kő és kavics bánya is volt s mégis a közel 50km-re lévő ugodi kőbányákból hordták a követ. Miért? ...s kinek az "érdekében"?
Kandeláber
2013. június 10. 08:13
Vén kurva.
states
2013. június 10. 07:33
Most hangzott el a tévében, hogy az "egyetlen" telefonszám az bizony az 5 legnagyobb segélyszervezet közös vonala. Ahogy mondani szokták a gyűlölet nem csak elvakít, hanem el is hülyít, kedves Júlia.
szalámis hegedű
2013. június 10. 06:58
Tisztelt kormány! Nem kell ellopni, odaadom magamtól: fideszes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!