Farkasházy Tivadar morális mélyrepülése

2013. június 26. 13:07

A legelképesztőbb mégis az, ahogy a vicces ember, Farkasházy Tivadar saját édesanyja emlékét gyalázza meg.

2013. június 26. 13:07
Lakner Dávid
Teadélután

„A legelképesztőbb mégis az, ahogy a vicces ember saját édesanyja emlékét gyalázza meg. Farkasházy képes érvként felhozni a nyaraló wc-jének lefényképezése kapcsán, hogy azt a néhány hete elhunyt édesanyja is használta. Már az döbbenet, hogy a nyaraló wc-jéről a saját édesanyjára asszociál; de ez még elmegy a saját lelki szegénységének bizonyítványaként. A közre nem tartozna, ha nem ő maga turnézna ezzel a sajtóban: de a Cink.hu elmondása alapján már a szárszói találkozón is ezt vágta Panyi Szabolcs képébe. Ezen a ponton jegyezzük meg azért, hogy a fényképet nem Panyi, hanem Német Tamás készítette – Farkasházy mégis Panyitól vette el az ebédjét és kérte számon rajta az esetet. Miután egyáltalán felvilágosították, kik az indexesek – mert ugye meghívni meghívta őket, de arról fogalma sem volt, kikről van szó. Így megy ez, ugye, az ember magánterületén általában.

És ha már itt tartunk, azt is tisztázzuk, hogy Farkasházynak nem csak azzal a nyomorult képpel volt baja. Több helyütt is írták, hogy korábban kiállt a színpadra, és felolvasást tartott az indexes írásból, »a stílus maga az ember« kommentárral. Farkasházynak az volt a baja, hogy ő hite szerint csak a »baráti sajtót« hívta meg, amelynek képviselőit étellel-itallal is próbálta lekenyerezni, azok meg ennek ellenére sem viszonyultak hozzá úgy, ahogy ő azt elvárta volna. »Kit nem küldtek még el a sunyiba?« – tette fel évekkel ezelőtt Farkasházy az ultimate kérdést az Index kapcsán, amely mondat szintén jól példázta, a humorista mit várna el egy-egy laptól. Szily szerint például az Indexről azt remélte, hogy online Népszabadságként fog működni, aztán meglepődött, hogy »az mégsem nyalta elvtelenül a fenekét«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OrangeOrder
2013. augusztus 01. 20:50
Hát igen. Szerencsére irtják egymást elég szépen, én meg csak itt kávézgatok a szófán valami különleges, laoszi őrleményből :)))
Rabonban
2013. augusztus 01. 06:27
Azért azt nem gondoltam volna, hogy szárszói baloldali szeánszon a WC lesz a legnagyobb sztár...Pedig ott volt Konrád császár, Lendvai-Bilderberg,Heller hastáncosnő, a ludmagister Bajnai és a délceg Mesterházi, nem is beszélve Gyurrrrrr - csányról...Volt sör, bor, Botka,ott volt lesz maga Juszt is az enyém Lendvai Ildikó öfőméltósága,a hamvas Havas Henrik,,hát , kedves Bolgár úr, hát hogy is van ez?
Csigorin
2013. augusztus 01. 06:26
na de ha csupa szardarab vett reszt azon a talalkozon, akkor miert meglepo, ha azt a helyet is lefenykepezik ahova valok?
kishusi69
2013. augusztus 01. 06:25
Ez az igazi házy áldás: Fajkasházy, mesterházy, meg az a sok szarházy
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!