Besúgó ellenőrzi a tisztaságot

2013. június 05. 07:15

Rytkó Emília így jó a baloldalnak, ahogy van. Ő a gyöngyszeme az alternatív választási bizottságnak.

2013. június 05. 07:15

„Pedig 2010-ben ez történt. És ha Rytkó Emília asztaltársaságának még csak az lett volna a bűne, hogy a győzelem eredményei csak óriási késéssel kerültek napvilágra! Emlékeznek a választások éjszakájára? Az OVB este hét előtt pár perccel meghosszabbította a kampánycsendet, amelyet negyed tizenegyig nem voltak hajlandók föloldani. Tagjai botrányos ostobaságokkal ingerelték az eredményekre éhes választókat. Mismásoltak, morfondíroztak, a nevetségesség határát súrolóan okoskodtak, csak hogy minél később kelljen nekik kimondani az igazságot: kétharmaddal győzött a polgári oldal! Politológusok, elemzők feszengtek a tévékamerák előtt. Mindenki tűkön ült. Egy ország leste, mi történik itt, mit művel ez az adóforintjainkból működtetett bizottság. Jóri András adatvédelmi biztos a botrány után vizsgálatot indított. Mert csak éjfél előtt tudhattuk meg: győzött a Fidesz, befejeződött az MSZP–SZDSZ-kormányok ámokfutása.

Akkor azt hittük, az volt a hattyúdaluk. Hogy többé nem tetszeleghetnek demokrataként a jogállam aláásói. Hiszen már 2002-től tudtuk, kik a Rytkó Emíliák. Ők azok, akik a meglehetősen váratlan MSZP-diadal idején megakadályozták a szavazatok újraszámlálását. Amerikában 2000-ben a Bushra és Al Gore-ra leadott voksokat újraszámlálták, mert a közhangulat és a szavazatok közti kis különbség ezt indokolta. Nálunk hiába döbbent meg egy ország az MSZP hirtelen támadt győzelmén – a közvélemény-kutatók tetemes Fidesz-előnyt mutattak ki –, az emberek jogos követelését lehurrogta a baloldal, s ehhez készségesen asszisztált nekik az akkori OVB. Az MSZP és az SZDSZ csak tíz mandátummal előzte meg a polgári oldalt, de az újraszámlálás utáni tüntetéseket a baloldali kormány szétverette. Nyilván „a választások tisztasága érdekében”. Most Rytkó Emíliáról még az is kiderült, hogy besúgó volt. Hankiss Ágnesről jelentett, önként és dalolva mószerolt. Aki azt hiszi, hogy emiatt most a baloldal meg akar tőle szabadulni, téved. Rytkó Emília így jó a baloldalnak, ahogy van. Ő a gyöngyszeme az alternatív választási bizottságnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rettenetes
2013. június 05. 14:22
".... Hiszen már 2002-től tudtuk, kik a Rytkó Emíliák. Ők azok, akik a meglehetősen váratlan MSZP-diadal idején megakadályozták a szavazatok újraszámlálását...." Hazudik, elvtársnő! Az újraszámlálást az akkori belügyminiszter, Pintér Nemismeremaklodót Sándor akadályozta meg, mert ha nem így tesz, ő lett volna a felelős, és ezt nem vállalta! Úgy, hogy saját portátokon nézzetek körül, sok hülye III/III-as (meg volt munkásőr,pl Bencsik elvtárs...)
Bábeli békák
2013. június 05. 13:51
Rytkó 2009-ben odanyilatkozott, hogy kora miatt vonul nyugalomba. Úgy látszik, némi Szóma segitett ismét aktivizálódnia.
Obulus
2013. június 05. 13:12
"Mondd csak, tökfej, egy tízes skálán mennyire kínos, hogy ha a Rytkóról állítottak igazak is, akkor azért is ti vagytok a felelősek, hogy nem tudhattunk róla időben mindannyian? Mert nektek - és személyesen neked is - köszönhetően nem ismerhettük meg, és amíg ti hatalmon vagytok nem is fogjuk megismerni a spiclilistát." http://varanus.blog.hu/2013/06/04/a_fidesz_folmelegiti_a_besugobizniszt
Dr Safarov alvásterapeuta
2013. június 05. 12:13
Az ügynökök pártja: FIDESZ
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!