Kövér kamu Szolzsenyicin-idézettel emlékezik a kitelepítettekre

2013. június 22. 17:40

Kívánatos lenne, ha a magukat a történelem urainak képzelő politikusok, élükön Kövér Lászlóval lehetőleg igyekeznének nem megalázni és kihasználni az áldozatok emlékét.

2013. június 22. 17:40
Kálmán Mihály
Átlátszó oktatás

„Kövér Lászlónak köszönhetően tort ült az ostobaság és a történelemhamisítás a hortobágyi kitelepítettek emlékére rendezett megemlékezésen a hortobágyi ökumenikus templomban. (...)

A prímet mégis az akkor még Hírszerzős (emlékszik még valaki?) Tokfalvi által már öt éve leleplezett és az urbanlegends.hu kamuidézet-megamixében is szereplő idézet vitte, miszerint: »Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret.«

Igen kívánatos lenne, ha a magukat a történelem urainak képzelő politikusok, élükön Kövér Lászlóval lehetőleg igyekeznének nem megalázni és kihasználni az áldozatok emlékét történelmietlen kijelentésekkel és a magyar net mocsarában terjedő kamu idézettekkel. Szolzsenyicin írt bőven elég rosszat írt a kommunizmusról ahhoz, hogy a legutolsó beszédíró is könnyűszerrel válogathasson a hatásosabbnál hatásosabb idézetek közt. A kövéri kommunistázásra pedig két hibátlan válasz is született nemrégiben, lásd itt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2013. június 23. 09:59
Az a baj, hogy az ehhez hasonló eseteket, mint a kitelepítés, és a kommunizmus bűnei elbagatellizálják, mert tele bolsevikkal, zöldkommerrel és kommerrel az eu, de a holokauszt téma, ahol megállapítani sem tudod, hogy a táborban halt meg, vagy elvitte a veres hadsereg amikor hazafelé tartott a megmenekülése után viszont cáfolhatatlan és mindig szem előtt lévő ügy. Ott próbálnának meg belekötni bármilyen adatba, vagy aki beszédet mond, mint pl. a MAZSIHISZ elnöke. Menne ezerrel az antiszemitázás! Pedig ...
korona
2013. június 23. 08:55
Kövérnek téves eszméi vannak. A magyar nemzetet holmi kommunizmusi (zsidó) internacionalizmuban képzeli el, csupa cselédből. Kövérnek a magyar csak a "puszták népe" lehet. A magyar olyannyira egyedien létező nemzet, olyannyira kompakt és tiszta, olyannyira magába tudja olvasztani a más népeket, amilyen még az angol sem dicsekedhet. És a magyar SEMMIKÉPPEN sem cselédnép! Magyarország világ kicsiben. Isten őrködjön felettünk mindörökre!
Next adósság
2013. június 23. 08:44
Milyen pechetek van Misike ez a kamu idézet is piszkosul rátok illik, mert ti minden elvárásnak eleget akartok tenni. Képzeld el milyen nehéz lenne cáflnotok egy olyan kamu Szolzsenyicin idézetet hogy ha azt írta volna: A kommunista szép, a kommunista okos, és a kommunista becsületes. Prutty!
narancs elvtárs
2013. június 23. 00:48
"Azoknak higgyek, akik hazudtak?" ezért inkább hiszel a fidesznek, azok még sose.... :DDDDDDDDDDDD (szakadok a röhögéstől, ennyi félnótást egy rakáson)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!