Nemzeti Balog

2013. június 24. 08:33

Aki pedagógus, itt, Magyarországon, az ezentúl nemcsak egyszerűen magyar pedagógus lesz, hanem egyenesen nemzeti.

2013. június 24. 08:33
Kálmán C. György
Első változat

„Balog miniszter azt találta ki, hogy »szeptembertől »Magyar« helyett »Nemzeti Pedagógus Kar« alakul majd… Az indoklás szerint a »kar jellegét, céljait jobban kifejezi a javasolt kifejezés««.

Aki tehát pedagógus, itt, Magyarországon, az ezentúl nemcsak egyszerűen magyar pedagógus lesz (hozzátehetnénk: ember, állampolgár, ivarérett és így tovább), hanem egyenesen nemzeti. És hogy ez feltétlenül, a törvény erejénél fogva így legyen, a miniszter nem rest törvénymódosító javaslatot beterjeszteni.

De mindez persze piszlicsáré apróság, érdektelen, (tételezzük fel jóindulatúan, hogy) egy túlbuzgó miniszteriális segédhivatalnok tolta a javaslatot a miniszter elé; csak bevezetésként szolgált volna ahhoz, amit Balog megengedett magának a baráti televízió nyilvánossága előtt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pedroamigo
2013. június 24. 10:08
A naribolsi elvtársak sem tudják letagadni honnan jöttek. A nemzeti jelző túlzó használata sztem nem baj mert kontraproduktív. A naribolsikkal együtt fognak megcsömörleni tőle a zemberek...
KannibálTatárÚr
2013. június 24. 10:04
Nem túl jó megoldás a nemzeti, de kellett valamit tenni, mert ma már a zsidó is magyar: Magyar Pedagógus Kar = Zsidó Pedagógus Kar. Persze, a zsidókat sem kell félteni. Rájönnek, hogy ők is nemzetiek és így majd a Nemzeti Pedagógus Kar = Zsidó Pedagógus Karral.
heep
2013. június 24. 09:38
Ballibéknek a nemzeti szó olyan mint a patásnak a szentelt víz. Ha csak hallják egy hétig taknyuk-nyáluk egybefolyik.
dudrajozsef
2013. június 24. 09:30
Nemzeti trafik Nemzeti maffia Nemzeti padagógus Nemzeti idióta
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!