Vadai nem kicsit, hanem nagyon vad

2013. június 23. 10:57

Az őszödi beszéd támogatói és az ellenzői között nincs és nem lehet megegyezés. Soha.

2013. június 23. 10:57
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Fricz Tamás blogja

„Kérdezem tisztelettel, Vadai vak és süket ahhoz, hogy észrevegye, hogy a tüntetések és forradalmak azért keletkeznek, jönnek létre, mert az emberek az adott kormányokat tehetetlennek, korruptnak, hazugnak és a nemzetközi szervezetek előtt megalkuvóknak látják? S hogy azt látjuk szerte Európában – Portugáliától Olaszországon át Görögországig –, hogy fellázadnak az emberek a kormányok ellen és törnek-zúznak? S hogy teszik ezt éppen most Törökországban s tették az arab tavasz idején a fiatalok?

Vagy tán 1956 sem volt más, mint az antiszemita csőcselék kukaborogatása (igaz, kedves Havas Szófia, ’56-ot gyűlölő volt képviselő asszony)?

Sőt, talán a demokráciát követelő társadalom »en bloc« csőcselék? Így van, Ágnes asszony?

Ma már éles történelmi fényben látszik: az őszödi beszéd vízválasztó volt, sőt talán tűzválasztó is. Az őszödi beszéd támogatói és az ellenzői között nincs és nem lehet megegyezés. Soha.

Vadai pedig csak gyűlöljön tovább nyugodtan (pardon: indulatosan), hisz így szeretni vagy gyűlölni tényleg csak egy nő tud. Bár, ha eszembe jut Joe Esterhas vagy Konrád György, kissé elbizonytalanodom.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2013. június 23. 22:02
pikkpakk asszonyság, rólad van szó! Ezért kerülöd ezt a cikket?
szalámis hegedű
2013. június 23. 21:57
Kövér László, a magyar országgyűlés elnöke a pénteki parlamenti bohózat után interjút adott az MTI-nek. Hirtelen felindulásból, valószínűleg. Az interjúban a földbirtoktörvény elfogadását övező tiltakozásról azt mondta, hogy 1912 óta nem érte ekkora gyalázat a házat, utalván arra az esetre, amikor rálőttek Tisza Istvánra. Leginkább azért emlékeztetett Kövér szerint a híres merényletre a tegnapi balhé, mert a jobbikosok úgy viselkedtek, mint a futballhuligánok. A tiltakozó képviselők „alantas, rövid távú politikai céljaiknak” megfelelően randalíroztak, s különben is, e honatyák „kulturális színvonala, intelligenciája első látásra is ott van, hogy nagyjából ez várható tőlük, ennél sokkal több intellektuális teljesítmény nem”. Ja, a büdös bunkók. Tehát vannak a kulturálatlan, intellektuálisan béka segge alatti, futballhuligán képviselők, akik tiltakoznak. S vannak az intelligens képviselők, a kultúremberek, akik hogy is lennének futballhuligánok. Világos képlet. Vagy mégsem? Kövér László ugyanis arra a kérdésre, hogy miről beszélgettek az ülésteremben ugyanekkor Orbán Viktorral, azt válaszolta: a labdarúgó NBI sorsolásáról. Nyilván szerfölött kulturáltan.
üvegcápa
2013. június 23. 21:35
Az őszödi beszéd támogatói és az ellenzői között nincs és nem lehet megegyezés. Soha. Jól beszélsz Fricz. Soha nem lehet veletek trafik mutyisokkal. Az országot lerablóival és azok támogatóival.
IgazságosIzomViktor.
2013. június 23. 14:45
Semmire nem lenne megoldás ha most a magyarok is elkezdenének törni-zúzni(bár mi sokkal birkábbak vagyunk,mint a törökök.Egyébként ha mondjuk 7-8 millió ember a jelenlegi kormány ellen lenne,azt le lehet váltani a választásokon.Nem ez a nagy baj.A nagy baj az,hogy Magyarországon rengeteg buta,félretájékoztatott,kiábrándult,totálisan piti dolgokkal befolyásolható,birka ember is van.Velük azt csinál a hatalom amit akar(nagyon szépen látszik ez pl.a rezsicsökkentés esetében.Nem látnak tovább annál,hogy a pár száz Ft os rezsicsökkentésnek milyen ára,következményei vannak/lesznek..Ők csak azt látják(és a média is ezt zengi),hogy A KORMÁNY CSAK AD NEKTEK(persze mindig hozzáteszik,hogy az előzőekkel szemben akik mindent és mindenkit végleg töbkretettek).De hogy mennyit ,milyen áron adnak,és közben mennyit vonnak el,arról már nem beszélnek.Igy Mariskanéni csak azt tudja érzékelni hogy kevesebb a villanyszámlája.Pedig a megszorítások,éremelések SOKKAL többet visznek el mint amennyit dobnak az embereknek a rezsicsökkentéssel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!